A Deák tér évtizedek óta a baráti találkozások, randik, laza délutánok és felejthetetlen éjszakák kiindulópontja, ahonnan egy pillanat alatt az Erzsébet téri nyüzsgésben találjuk magunkat. Ha a Fröccsteraszra ülünk ki lazulni, biztos nem fogunk unatkozni, ugyanis a fröccsözés Mekkáját az idei szezonban újrahangolták, így a hét minden napján zenés bulikkal várnak minket, a laza hétfői akusztiktól a szombati tematikus bulikig.

A Fröccsteraszt lehet szeretni vagy nem szeretni, de most jó hírünk van, ugyanis a Pontoon és a Raqpart üzemeltetői vették kezükbe a hely irányítását. Az új vezetéssel új irányok felé nyit a hely, így az ikonikus fröccsök mellett mostantól a hét minden napján az izgalmas zenés programoké lesz a főszerep.

Valljuk be, a hétfő senkinek sem könnyű, így munka után mindenki megérdemli a lazítást. Mi is lehetne jobb, mint egy kis akusztikus zenére chillezni az Erzsébet téri naplementében? Kedden még mindig nem indul be az élet, de a Fröccsteraszon könnyed DJ-set vár minket, hogy felpörgessen a szerdai bulira. A hét közepét a La Movida Cubával ünnepelhetjük, akiknek köszönhetően a hűsítő italok mellé forró kubai hangulatot kapunk. Csütörtöktől szombatig pedig nemcsak alapozhatunk a Fröccsteraszon, de tematikus bulik is várnak ránk, így ki sem kell mozdulni a belváros közepéből, hogy legyen egy felejthetetlen esténk. A hétvégét pedig ismét egy kis lazulással zárhatjuk, vasárnapra ismét chillezős zenét és egy sportfröccsöt ajánlunk.

Ha nemcsak a zenére éhezünk, akkor sem kell messzire menni, ugyanis a Meraki csapata remek görög finomságokkal vár minket. Ha pedig a fröccsön túl vágyunk egy kis luxusra, akkor is jó helyen járunk, ugyanis a G.H.MUMM-nak köszönhetően exkluzív pezsgőbár nyitott a terasz tetején.

Pénteken és szombaton a beltéren is bulizhatunk, ugyanis a Terminálban is remek zenei programok várnak ránk. Azt is elárulhatjuk, hogy szeptembertől a régi buszpályaudvar várója teljesen át fog alakulni, és nem a Fröccsterasz kiterjesztett télikertjeként fog üzemelni, hanem teljesen önálló bulihelyszínként, amit az őszi nyitó hétvégén fesztiválhangulatban köszönthetünk majd.

Címkék