A Gutenberg tértől a Pollack Mihály térig érő egynapos fesztivállal köszönti a nyarat és a város újraindulását a Palotanegyed. Játékok, izgalmas programok, koncertek várják a budapestieket június 19-én.

A hivatalos program ugyan jövő szombaton (június 19-én) délután 3 órakor kezdődik és este 9-ig tart, de lesz már délelőtti, családok számára szervezett foglalkozás is. 10 órakor kezdődik a Városi létkérdések gyerekszemmel címet viselő workshop, amire a Gutenberg téren kerül sor. Az eseményre lehet előre regisztrálni, akik ezt megteszik, azok kávét és ebédet is kapnak a szervezőktől ajándékba. 

A délután 3 órakor kezdődő utcaünnep programja már így is tekintélyes, és még bővül, amit az eseményoldalon lehet követni. Ami már biztos, hogy lesz: lovashintózás, a Pomázi Tűzoltózenekar látványos vonulása, DJ Panda zenés workshopja gyerekeknek és gyereklelkűeknek, NEMADOMFEL zenekar koncertje, sárkánykészítő workshop, városi oknyomozás, táncelőadás, kora esti koncertek és Pop up Pest, ami egy Budapest városfejlesztésével játékosan foglalkozó műsorszám lesz. Természetesen minden program ingyenes.

Címkék