Mit szólnátok egy éjszakához az 5 csillagos Ritz-Carlton Budapest luxusszállóban két főre vagy két belépőjegyhez bármelyik MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat egyik fesztiváljára? Játsszatok velünk 10. szülinapunk alkalmából, és nyerjétek meg a szuper ajándékok egyikét! Idén jubileumi évfordulót ünnepelünk, ennek alkalmából pedig rengeteg újdonsággal készültünk, hogy egy lépéssel még közelebb kerülhessetek a legjobb helyekhez és programokhoz: elindult heti hírlevelünk, 10 izgalmas városi sétára hívunk titeket, és hamarosan elstartol stockphoto-oldalunk. Most már óriásplakátokon is találkozhattok velünk, ha pedig megosztjátok velünk Instán egy posztban, hogy mi volt az elmúlt 10 év legjobb élménye, melyről nálunk értesültetek, és használjátok az #egylepesselelorebb hashtaget, akkor értékes ajándékokat nyerhettek.

Kerek évfordulónk ünneplésének első állomása hírlevelünk elindítása volt, melynek az Insider nevet adtuk, így ti is igazi bennfentesként, velünk együtt fedezhetitek fel a várost. (Ha még nem tettétek volna meg, itt tudtok feliratkozni.) Másik kedves jubileumi projektünk alkalmából 10 sétát állítunk össze különböző tematikákra felhúzva – minden hónapra egyet –, amelyeket egyelőre online cikkekben, majd valódi városi sétákon tárunk elétek. Már a várost is a vállatokra kaphatjátok, ugyanis megérkeztek a Rododendron Art & Design Shop polcaira a szuper városi grafikákkal ellátott táskáink és felvarróink. Végül, de nem utolsósorban hamarosan elindul stockphoto-oldalunk, ahol megtaláljátok majd a 10 év alatt készült több százezer képünket a legjobb budapesti és balatoni pillanatokról  – ezek természetesen meg is vásárolhatók.

Igyekszünk mindig egy lépéssel előrébb járni, hogy hírt adhassunk a legjobb helyekről, a legszuperebb programokról és a legtutibb újdonságokról. Május végéig Budapesten és a Balatonon két óriásplakát is a mottónkat hirdeti: „Egy lépéssel előrébb a városban” és „Egy lépéssel előrébb a Balatonon”A kerek évforduló alkalmából egy játékra is invitálunk Titeket, amellyel értékes budapesti és balatoni ajándékokat nyerhettek: egy éjszakát két főre az 5 csillagos budapesti luxushotelben, a Ritz-Carlton deluxe szobájában, és a nyereményhez tartozik egy alkoholmentes italokat tartalmazó vacsora, valamint másnap egy reggeli is. Vagy egy páros napijegyet az általatok kiválasztott 
programra a MOL Nagyon Balaton nevével fémjelzett rendezvények közül, 
például a Művészetek Völgyére, a VeszprémFestre vagy a Paloznaki Jazzpiknikre.

Töltsetek fel nyilvános Instagram-profilotokra egy képet 2021. május 31-ig egy olyan helyről, programról vagy élményről az elmúlt 10 évből, amelynél úgy érzitek: WeLoveBudapest vagy a WeLoveBalaton segített hozzá titeket, hogy egy lépéssel előrébb jártatok. Ettetek egy szuper brunchot a városban, a helyről pedig nálunk olvastatok? Netalán megtaláltátok a világ legjobb pizzáját, amiről mi írtunk? Vagy felfedeztétek a legkalandosabb balatoni kirándulóhelyet, amiről beszámoltunk? Ha van kedvenc budapesti vagy balatoni élményetekről egy szuper fotótok, legyen akár egész friss vagy 10 éves kép, ne hezitáljatok, töltsétek fel az Instára, és használjátok az #egylepesselelorebb hashtaget. Ha a budapesti éjszakát szeretnétek megnyerni a Ritz-Carlton luxushotelben, akkor jelöljétek meg az Insta-posztban a @welovebudapest-et, ha pedig egy nyári fesztiválélményre vágytok, és egy páros napijegyet szeretnétek egy általatok kiválasztott MOL Nagyon Balaton fesztiválra, akkor tageljétek be a @we_love_balaton oldalt. A nyerteseket Instagram-üzenetben értesítjük majd, játékra fel!

Címkék