Már a napokban megtörténik a próbanyitás: előbb a terasz, majd fokozatosan, ahogy lehetségessé válik, a benti részek is látogathatók lesznek. Vajon visszatér Budapestre a 90-es évek?

Az utóbbi hetek egyik váratlan és jó híre volt, hogy régi helyén újra megnyitja kapuit a Tilos az Á. Ám ebben a helyet eredetileg megnyitó tulajdonos már nem vesz részt, ezért nem is tartotta volna szerencsésnek, ha a régi nevén nyitna meg a hely – a kommentelők közel fele is ezen a véleményen volt. Most egy zárt Facebook-csoportban az újranyitók kiposztolták az új nevet és a nyitás menetét is. 

A Tilos az Á helyén később a Zappa Caffe nyitott meg, mely most bezár, és helyette újra lesz Tilos, de már nem Á: az új név a Tilos a tilos lesz. A nevet megszavaztatták, és bár azon is a Tilos az Á név nyert, azt érthető okból már nem akarták a tulajdonosok. Így a második befutó lett a nyertes. 
 
A nyitás menete a poszt szerint az lesz, hogy a napokban, amint ez lehetségessé válik, előbb megnyitják a teraszt – ez lesz az ún. próbanyitás. Utána következik a beltéri földszinti rész megnyitása, ahol a régi Tilos az Á történetére emlékező-emlékeztető ereklyék és beltéri elemek határozzák majd meg a hely arculatát. Ez lesz a hivatalos nyitás. A harmadik fázis pedig a pince megnyitása lesz. Egyelőre ennyit tudni, de amint lesznek fejlemények, azokról is hírt adunk. 

Címkék