Az előző két térképhez képest nemcsak az évtized változott, hanem a háttér, maga a térkép is, és készült egy bónusztabló, amin rengeteg akkori koncert és buli jegyei láthatók.

Vizi Ákos grafikus igazán nagy munkát végez, már-már eposzi méretűt, jár is neki a tisztelet meg a köszönet. Nemcsak az emlékeit kellett alaposan feltúrnia, hogy eszébe jussanak a régi szórakozóhelyek, nem beszélve azok pontos neveiről, de bújta a netet, beszélt egy csomó mindenkivel, kutatott és utánaolvasott. Majd a biztos információk birtokában egy szép nagy térképre pakolta a 2000 és 2010 közötti 10 év legjobb helyeit, a kommerszektől az undergroundig. Úgyhogy az 1980-as évek, majd az 1990-es évek szórakozóhelyeit bemutató térképek után most íme a 2000-es évek. Jó böngészést és legalább ennyire jó emlékezést, nosztalgiázást!

És ha mindez még nem volt elég – és biztos nem volt elég –, akkor itt a bónusztabló, amin egy csomó olyan esemény, koncert és buli jegye látható, melyek az adott évtizedben voltak, és amiken a térképkészítő grafikus, Vizi Ákos részt is vett. Ez alapján pedig megállapítható, ő bizony alter rockkoncertekre és elektronikus bulikra járt előszeretettel. És te vajon melyiken voltál ugyanakkor, ugyanott?

Címkék