A Laurel Budapest különleges fine dining élménnyel jelentkezik február 12-től, mely izgalmas meglepetés lehet akár Valentin-napra is. Étteremben étkezni egyelőre még csak illúzió, azonban a Laurel tökéletesre csiszolta a látszatot. Péntektől vasárnapig nemcsak az Illúzió névre keresztelt menüt vehetjük át az étteremben a séf tolmácsolásával, de a lehető legnagyobb biztonság mellett a közelben el is fogyaszthatjuk azt.

Amióta nem mehetünk étterembe, számos innováció próbálja pótolni az élményt, a Laurel Budapest most az egyik legnépszerűbb, „A séf házhoz megy” szolgáltatáson csavart egyet, és a csúcskategóriás éttermi étkezés tökéletes látszatát teremtette meg. Ha idegenkednénk attól, hogy saját otthonunkba hívjuk a vendéglő személyzetét, de szeretnénk átélni az éttermi élményt, akkor a Laurel most tökéletes megoldást kínál. Az illúzió az étteremnél kezdődik, ahol péntektől vasárnapig (a foglalt időpontban) átvehetjük előre megrendelt menünket. A biztonságos találkozó alkalmával 
megismerhetjük a felhasznált alapanyagokat, és segítséget kapunk az elvihető ételek és italok kiválasztásában. Miután ráhangolódtunk a fine dining élményre, az étterem közvetlen közelében, a Laurel együttműködő partnere által bérbe adott magánlakásban fogyaszthatjuk el a gondosan összeválogatott menüsort, ahol az étterem munkatársai örömmel fejezik be és tálalják az izgalmas fogásokat.

A rendelhető Illúzió menü a konyha progresszív, merész és kifinomult oldalát mutatja meg, varázslatos és meglepő ízpárosítások, ázsiai fúziós elemek és játékos dinamizmus jelennek meg a tányérokon. A gourmet-fogások mellé az étterem sommelier-csapata olyan borokat válogatott, melyek a külföldi utazás illúzióját teremtik meg. Így nemcsak otthonunkból mozdulhatunk ki egy éttermi élmény káprázatának erejéig, de képzeletben az ételek és italok varázslatos sorával Ázsiától Argentínán keresztül akár Új-Zélandig beutazhatjuk a világot.

Az Illúzió-szolgáltatást, mely február 12-től indul, a Laurel Budapest weboldalán lehet megrendelni. Időpont péntektől vasárnapig 13 és 15 óra között foglalható, így a közel négyórás program után még bőven van idő 20 óra előtt hazaérni. A teljes biztonság érdekében egy időpontban maximum 6 fő vehet részt az élményben, betartva a járványügyi előírásokat.

Címkék

Elérhetőségek

Laurel Budapest 1073 Budapest, Kertész utca 29. Facebook-oldal Weboldal