Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Éjszakai élet

Hiánypótló térkép mutatja meg a 90-es évek kultikus szórakozóhelyeit

Sokan visszasírják a 90-es évek éjszakai életét, nem véletlenül. Most egy térkép segítségével lehet nosztalgiázni, emlékeket feleleveníteni és rácsodálkozni olyan helyekre, amiket már rég elfelejtettünk, pedig annak idején esetleg minden este ott lógtunk.

Tilos az Á, Fekete Lyuk, Egocentrum, Nincs Pardon, Nana, Piaf meg a többiek. A megboldogult 90-es évek legendás helyei közül már alig létezik valamelyik (a Tilos az Á most tervezi az újranyitást), de az emlékük még elevenen él a fejekben, akkor is, ha a szórakozóhely konkrét nevére vagy arra, hogy hol is volt pontosan, már nem emlékszik az ember. 
 
Vizi Ákos grafikus és gyakorló koncertlátogató, zeneőrült buliprofesszor hatalmas munkát végzett: pár barátja (Györösi Imre, Szalay Tamás, Malahovszky László, valamint e sorok írója) segítségével összeszedte, majd térképre vitte a kultikus helyeket, a végeredményt pedig kiposztolta a Facebookra, ami elég nagyot ment a közösségi médiában – nem véletlenül. További folytatások érkeznek majd: előbb a 90-es évek legjobb kocsmáit bemutató térkép jön, majd a 2000-es évek szórakozóhelyei. Most pedig akkor mutatjuk a térképet, amelyhez jó böngészést és jó emlékezést kívánunk! 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Hétvégi programajánló – Boiler Room Budapest, skandináv könyvvásár, Hungarocomix

?>

Hétvégén már naptár szerint is itt az advent, és a legkülönfélébb programokkal kezdhettek készülődni és hangolódni a karácsonyra. Mutatjuk is!

December 3-án kétezernél is több Mikulás futhat végig a Váci utcán

?>

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a budapesti Mikulásfutást, amire az ország 260 településről érkeznek majd a Mikulás ruhás alkalmi futók.

Mostantól úgy is ehetsz a Teyfölben, mintha otthon lennél

?>

A szentendrei Teyföl konyhája kiváló, a hangulat pedig baráti. Téli fejlesztésük a teraszon felállított iglu.

Legyen vidámpark a VIII. kerületben! – Podcastünkben az Animal Cannibalsszel beszélgettünk Józsefvárosról

?>

Milyen sztorik köthetők a város legszínesebb kerületéhez? Az Animal Cannibalsszel jártuk körbe, hogy miért is volt olyan jó Yozsefvárosban felnőni.

Neked ajánlott

A