A We Love Budapest magazin csapata elérkezettnek látta a vérfrissítés, ráncfelvarrás idejét. Szerettük volna, ha olvasóinknak egyszerűbb dolga lenne Budapest felfedezésekor, ezért sokat egyszerűsítettünk a struktúrán az új dizájn megalkotásakor.

2011-ben alapított portálunk logója, arculata és hangvétele nem változott, az oldal elrendezése azonban letisztultabb és felhasználóbarátabb lett a korábbinál. A legszembetűnőbb változás, hogy a város jó és izgalmas helyeit összegyűjtő adatbázisunk könnyebben hozzáférhető lett: a vendéglátóhelyeket, szolgáltatókat, szabadidős lehetőségeket, látnivalókat és az egyes intézményeket (pl. múzeumokat) pontosabban kategorizáltuk.

  • Keresőnkben (melyet a fejlécen a kis nagyító ikonra kattintva érhettek el) egyszerűbben lehet helyszínekre, programokra, toplistákra és cikkekre keresni a teljes adatbázisunkban.

  • Emellett egy másik, térképes keresőben a legjobb helyek között böngészgethettek, legyen szó street food helyekről, újhullámos kávézókról, tűzfalakról vagy kirándulóhelyekről. Hogy könnyebb legyen földrajzilag belőni, merre érdemes indulni.

  • Igyekeztük úgy leegyszerűsíteni az adatbázisban való keresgélést, hogy folyamatosan frissülő, minőségi magazintartalmaink az oldal hangsúlyos részei maradjanak, hiszen ezeket nagyon szeretik olvasóink. Az Új Budapesten rovatban a város aktuális fejlesztései, újonnan megnyílt helyei, urbanisztikai témái kaptak helyet, de kiemelt nézetben helyeztük el interjúinkat is.

  • A régről már ismert tematikus aloldalakra (Gasztró, Éjszakai élet, Kultúra) rákattintva egyszerre jelennek meg az egy-egy téma köré csoportosítható különböző tartalmak, helyek, programok, toplisták vagy átfogóbb cikkek.
  • Hamarosan elindul hírlevelünk is, amire nemsokára fel tudtok majd iratkozni.

Még felmerülhetnek apróbb hiányosságok, ha ilyesmit észleltek, bátran írjatok az info@welovebudapest.com e-mail címre! Hamarosan a We Love Balaton oldala is megújul, érdemes egy pillantást vetni rá a jövőben.

Címkék