Országos akció indult a járvány alatt bajba került éttermek, bárok megmentésére. A Jägermeister underground művészek alkotásaival díszített termékeket dobott piacra, és minden eladott üveg után 2000 forintot fordít az éjszakai élet megsegítésére.

A Jägermeister világa szorosan kapcsolódik az éjszakai élethez, a pubok, szórakozóhelyek bezárása ilyen módon a márkát is személyesen érintette, és komoly ötletelésbe fogtak, hogy hogyan segíthetnének a számukra nagyon fontos pultos-, bartenderközösségen. A „Keep the Night Alive” elnevezésű kezdeményezés az összefogás jegyében indult, egy olyan tematika mentén, ami nemcsak a márka számára önazonos, de a fogyasztók is vonzónak találnak.

„Azért, hogy rajongóinknak valami különlegeset kínáljunk, underground művészek által tervezett címkékkel díszítettük a limitált kiadású palackjainkat. A grafikák tervezésénél az alkotók szinte teljes szabadságot kaptak” – mesélte Becs József, a Jägermeister márkamenedzsere.

„Azért, hogy rajongóinknak valami különlegeset kínáljunk, underground művészek által tervezett címkékkel díszítettük a limitált kiadású palackjainkat. A grafikák tervezésénél az alkotók szinte teljes szabadságot kaptak” – mesélte Becs József, a Jägermeister márkamenedzsere.

Az egyedi tervezésű Jägermeisterekből összesen 10 000 darab készül, és hét elismert underground művész – Fork Imre, Kiss-Benedek Kristóf a.k.a. Kisjustk, Brunkszkó László a.k.a. NikonOnePápay Fanny, Bálint Bianka a.k.a. Bianicon, Labrosse Daniel, Kóka Barbara a.k.a. Miss KK – varázsolta őket egészen egyedivé. A palackok december 18-án kerültek forgalomba, és minden eladott üveg után 2000 forintot fordít a márka az éjszakai élet megsegítésére.

Kapcsolódj be, és nevezd kedvenc helyed!

Ha van kedvenc éttermed, bárod, amelynek segítenél, nevezd a támogatásra! A jelöléshez posztolni kell Instagramon egy emléket a kedvenc helyedről #keep…alive címkével, úgy, hogy a pontozott részre a hely neve kerüljön. A posztban meg kell jelölni a várost, ahol a hely található, illetve a @jagermeisterhungary-t. Az emlék lehet egy kép, egy videó vagy akár egy szöveges poszt – az éjszakában dolgozók is ugyanígy nevezhetik saját helyüket! A kampány végén összesen 20 millió forintnyi támogatást oszt szét a márka, eredményhirdetés februárban várható.

Jägermeister Urban Gallery

A különleges grafikákkal színesített palackokat nemcsak a boltok polcain van lehetőség megcsodálni, de néhány bár kirakatában is felbukkannak. A művészi Jägermeister-üvegek a kirakatokban egyesével lesznek kiállítva, mindegyik az alkotója által tervezett installációban elhelyezve. A kampány végén az eredeti, dedikált üvegeket egy online árverésen értékesítik – ennek bevételét szintén az éjszakai életben dolgozók támogatására fordítják. A kiállítás  és a kezdeményezés részleteiről a kampány weboldalán találhatóak a legfontosabb infók, online pedig itt lehet megvásárolni a palackokat!

Elérhetőségek

#KeepTheNightAlive Weboldal