Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

Pom Pom, dr. Bubó és a többiek – Mostantól pólón és kapucnison is hordhatod a legendás magyar rajzfilmhősöket

A Vatest mindenki onnan ismerheti, hogy pólóra tették fel magyar költők portréit. Most egy éles váltással a hazai mesefilmek hőseit hordhatjuk magunkon.

Pólókon és kapucnis pulcsikon bukkannak fel a magyar rajzfilmes meselegendák: A kockásfülő nyúl, a Kérem a következőt! szereplői (dr. Bubó, Csőrmester, Ursula) vagy az idén elhunyt Csukás István halhatatlan Pom Pomjának alakjai, elsősorban az örök csokizabáló Gombóc Artúr. A Vates mesekollekciója simán befér a karácsonyfa alá mint ajándék, és nagy előnye, hogy ezeket a felsőket nemcsak a gyerekek hordhatják, hanem az egész család, hisz a szülők is ezeken a mesehősökön nőttek fel. A mesekollekció darabjait a Vates oldalán lehet végignézni. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Újra az Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására, immár 4. alkalommal

?>

Negyedik alkalommal szavazták meg Európa legjobb karácsonyi vásárának a Szent István-bazilika előtt található forgatagot. Gratulálunk!

Sörös szaloncukrot a fára, sörcsomagot a fa alá! – A Beerselectionben jártunk

?>

Karácsony közeledtével érdemes beugrani a Beerselectionbe, mert számos sörválogatással, sőt még sörös szaloncukorral is készülnek az ünnepekre!

Gasztró

10+1 remek sör télre vagy akár az ünnepekre

?>

Nincs kőbe vésve, hogy a hideg időben nem eshet jól a frissítő nedű, különösen, ha prémium kézműves sörökről van szó.

Pillanatképek Budapest két legnagyobb karácsonyi vásárából – Fotógaléria

?>

Ha élőben nem is, összeállításunkon keresztül átélhetjük az ünnepi hangulatot, lélekben átsétálva a Szent István térről a Vörösmarty térre.

Neked ajánlott

A