Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

shopping

Ajándékozz karácsonyra We Love Budapestet! – Megérkeztek első vászontáskáink és felvarróink

Az idei karácsony előtti időszak minket is megihletett, összeültünk, ötleteltünk, majd megvalósítottuk az első megvásárolható We Love Budapest-es termékeinket, amelyek ráadásul fenntartható anyagokból készülnek.

Az idei év sok szempontból nem volt könnyű, és úgy tűnik, a karácsony is szűkebb körben fog telni. Kicsit minden lelassult, a város az eddigi nyüzsgő, lüktető arcához képest egy csendesebb részét mutatja, de továbbra is itt van nekünk. A We Love Budapest csapata nem állt meg – elkezdtünk gondolkozni, hogy mivel tudnánk kedveskedni az olvasóinknak az ünnepek előtt – némileg reflektálva a mostani helyzetre is.

Ebből születtek meg az első megvásárolható termékeink: fenntartható anyagokból készült felvarrókat (1200 Ft)vászontáskákat (4500 Ft) vehettek vagy ajándékozhattok azon szeretteiteknek, akik rendszeres követői az oldalunknak, vagy csak szimplán szeretik Budapestet. Ha szeretnétek például környezetbarát módon becsomagolni az ajándékokat, akár táskáinkba is beletehetitek azokat!

A felvarrókat és a vászonszatyrokat az Alleeban található Ajándék Terminálba juttattuk el, így limitált szériában december 15-től már el is érhetitek, ha arra jártok egy ajándékbeszerző körút alkalmával. A későbbiekben egyéb termékekkel is készülünk, ugyanis jövőre 10 éves lesz a We Love Budapest, így arra még több izgalmas tárggyal és meglepetéssel jövünk majd!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping Gasztró

tMK & Friends XMAS Shopping & Brunch

Egy újabb repertory shoppingra készülhetünk a pesti oldalon, méghozzá egy olyan izgalmas és tágas helyszínen, mint a Kastner Kommunity, ahol december 16-án és 17-én várnak egy kellemes hangulatú karácsonyi shoppingra. A Kastner Kommunity egy találkozóhely, kávézó, közösségi- és munkatér, galéria, ahol érdemes a karácsonyi ajándékok beszerzését összekötni egy brunch-csal is.

Shopping

Resident Art Galéria: New Kids on the Wall

A 2018-ban debütáló Resident Art Fair kortárs képzőművészeti vásár immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Ahogy arra a vásár címe is utal, a kurátorok, Bánki Ákos és Schneller János ezúttal a pályakezdő képzőművészekre helyezték a hangsúlyt. A rendszeresen kiállító művészek mellé közel 40 új kiállítót hívtak meg, akik nagy része még soha nem szerepelt képzőművészeti vásáron, sőt legtöbbjük most debütál a kortárs műkereskedelmi piacon, azaz épphogy csak elkezdte művészi pályafutását. A december 14. és 22. közt látogatható vásár lehetőséget teremt a fiatalok számára egyfelől a bemutatkozásra, másfelől műveik értékesítésére.

Újra az Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására, immár 4. alkalommal

?>

Negyedik alkalommal szavazták meg Európa legjobb karácsonyi vásárának a Szent István-bazilika előtt található forgatagot. Gratulálunk!

Sörös szaloncukrot a fára, sörcsomagot a fa alá! – A Beerselectionben jártunk

?>

Karácsony közeledtével érdemes beugrani a Beerselectionbe, mert számos sörválogatással, sőt még sörös szaloncukorral is készülnek az ünnepekre!

Neked ajánlott

A