Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

A főzés öröme a munkás részek nélkül – a Zsidai home-mal már erre is van lehetőség!

Ételkiszállítás minőségromlás nélkül, fenntartható módon? A Zsidai Csoport szerint lehetséges, ráadásul kedvező áron. A formabontó új módszer és a termékfejlesztés sok szempontból fogalmaz meg izgalmas választ a jelenleg legaktuálisabb gasztronómiai kérdésekben, mint például a készétel-házhozszállítás.

A tavaszi lezárások alatt a Zsidai Csoport egy olyan étel-házhozszállítási módszert dolgozott ki és dobott piacra két hete Zsidai home néven, mely során vákuumcsomagolásban, 95 százalékban készen érkeznek meg az ételek az otthonunkba, mi pedig a könnyed, öt-tíz perces utolsó simítások után frissen tálalhatjuk őket. Ezzel a módszerrel végre otthon is valódi éttermi minőségben fogyaszthatjuk el a megrendelt ételt, ráadásul ehhez semmilyen más alapanyagra nincs szükség, csak arra, ami a csomagban van. Az ételdobozok írásos és videós instrukciókat is tartalmaznak, így a főzés élménye azoknak is öröm lehet, akik egyébként nem remekelnek a konyhában.

magas színvonal biztosítása mellett a gasztronómiai cégcsoportnak nagyon fontos volt a fenntarthatóság kritériumának is megfelelni. A környezetvédelmi fenntarthatóság mellett fontos volt a gazdaságossági fenntarthatóság is, ezért vezették be például, hogy az ételek minimum kétadagonként rendelhetőek és műanyag helyett papírdobozban érkeznek. Céljuk nívós és fenntartható megoldást nyújtani hosszú távon az otthoni étkezésre a megszokott házhozszállítási modellel szemben, ahol gyakran fél órát tölt a futárnál az ételünk, ezért a minősége és az élvezeti értéke kétségkívül romlik.
 
A Zsidai home ételkínálatában megtalálhatóak a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, a Spíler és hamarosan a Jamie Oliver éttermek fogásai is, az ünnepekre pedig karácsonyi menüvel rukkoltak elő, amit december 19-ig tudtok megrendelni, és 22-én vagy 23-án szállítják ki. Rendelni a honlapjukon lehet, a fogások öt napig tárolhatók a hűtőben! 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Mostantól úgy is ehetsz a Teyfölben, mintha otthon lennél

?>

A szentendrei Teyföl konyhája kiváló, a hangulat pedig baráti. Téli fejlesztésük a teraszon felállított iglu.

Szponzorált

Édesítsd meg a hideg téli napokat! – 6 téli édességlelő helyet ajánlunk

?>

Bejgli vagy flódni, mákos vagy diós, cupcake vagy szaloncukor, bonbon vagy mákosguba-torta. Ki ne örülne egy ilyen édes meglepetésnek?

Szponzorált

5 mediterrán hely, ahol pastel de nata, tapas és mezze felett lázadhatunk a hideg ellen

?>

Összegyűjtöttünk 5 helyet Budapesten, ahol az ízek, az italok és a hangulat felmelegítik fagyos ujjainkat, és egy kicsit a lelkünket is.

Pop-up büfét nyitott a Natura Hill Zebegényben

?>

Izgalmas pop-up büfével rukkolt elő a Natura Hill Zebegény központjában.

Neked ajánlott

A