Ételkiszállítás minőségromlás nélkül, fenntartható módon? A Zsidai Csoport szerint lehetséges, ráadásul kedvező áron. A formabontó új módszer és a termékfejlesztés sok szempontból fogalmaz meg izgalmas választ a jelenleg legaktuálisabb gasztronómiai kérdésekben, mint például a készétel-házhozszállítás.

A tavaszi lezárások alatt a Zsidai Csoport egy olyan étel-házhozszállítási módszert dolgozott ki és dobott piacra két hete Zsidai home néven, mely során vákuumcsomagolásban, 95 százalékban készen érkeznek meg az ételek az otthonunkba, mi pedig a könnyed, öt-tíz perces utolsó simítások után frissen tálalhatjuk őket. Ezzel a módszerrel végre otthon is valódi éttermi minőségben fogyaszthatjuk el a megrendelt ételt, ráadásul ehhez semmilyen más alapanyagra nincs szükség, csak arra, ami a csomagban van. Az ételdobozok írásos és videós instrukciókat is tartalmaznak, így a főzés élménye azoknak is öröm lehet, akik egyébként nem remekelnek a konyhában.

magas színvonal biztosítása mellett a gasztronómiai cégcsoportnak nagyon fontos volt a fenntarthatóság kritériumának is megfelelni. A környezetvédelmi fenntarthatóság mellett fontos volt a gazdaságossági fenntarthatóság is, ezért vezették be például, hogy az ételek minimum kétadagonként rendelhetőek és műanyag helyett papírdobozban érkeznek. Céljuk nívós és fenntartható megoldást nyújtani hosszú távon az otthoni étkezésre a megszokott házhozszállítási modellel szemben, ahol gyakran fél órát tölt a futárnál az ételünk, ezért a minősége és az élvezeti értéke kétségkívül romlik.
 
A Zsidai home ételkínálatában megtalálhatóak a 21, a Pest-Buda, a Baltazár, a Spíler és hamarosan a Jamie Oliver éttermek fogásai is, az ünnepekre pedig karácsonyi menüvel rukkoltak elő, amit december 19-ig tudtok megrendelni, és 22-én vagy 23-án szállítják ki. Rendelni a honlapjukon lehet, a fogások öt napig tárolhatók a hűtőben! 

Címkék

Elérhetőségek

Zsidai home Facebook-oldal Weboldal