Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Január 11-ig még biztosan érvényben maradnak a korlátozások

Még nem tudni, hogy alakul a karácsonyeste, de további egy hónapig biztos maradnak a korlátozások.

Orbán Viktor miniszterelnök ma délután a Facebookon közzétett videóban jelentette be, hogy az operatív törzs hétfőn reggel arról döntött, hogy fenntartják a szigorú intézkedéseket. „A jelenlegi kijárási tilalom és szigorú intézkedések január 11-ig érvényben maradnak, ez azt jelenti, hogy este 8 és reggel 5 óra között kijárási tilalom van” – mondta Orbán Viktor. Hogy december 24-én, szenteste enyhítenek-e a korlátozásokon, az majd december 21-én, az akkori számok tükrében fog kiderülni. „Az viszont biztos, hogy nem lesz kivétel december 31-én, a szilveszteri bulikat és utcabálokat idén nem lehet megtartani” – jelentette be a miniszterelnök.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

?>

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

A Budapest150 bemutatja: Budapest hősei

?>

A főváros egyesítésének 150. évfordulóján a Budapest Hősei projekt keretében olyan szakembereket ismerhetünk meg, akiknek hálásak lehetünk minden nap.

Budapest

Emlékek arról a bizonyos 1987-es budapesti hideg télről

?>

A nagy 1987-es tél a mai napig különös nosztalgiát ébreszt azokban, akik átélték.

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Neked ajánlott

A