Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Válts elektromos kerékpárra, mutatjuk hogyan éri meg!

November 23-án indult a kormány elektromos kerékpár vásárlás támogatási programja, amit akár 900 ezer forint értékű biciklire is igénybe lehet venni. Indulhat a roham az elektromos kerékpárokért, de nem árt biztosítást is kötni!

A bajt nem tudjuk meg nem történtté tenni, de a helyreállításban és a lábadozásban tudunk segíteni – üzeni a hello Bringás, aki egyedi biztosítást kínál minden új kedvenc kétkerekűnkre. November 23-tól pályázni lehet a kizárólag új, elektromos rásegítésű bringa vásárlási támogatásra, mellyel a kormány ezt a környezetbarát közlekedési formát szeretné népszerűsíteni. A pályázati kiírás feltétele, hogy regisztráljuk bringánkat a BikeSafe felületén, és nem árt egy többfunkciós biztosítást is kötnünk komoly értékű új bringánkra. A hello Bringás biztosításokat az applikációjukon és a hello.hu honlapjukon keresztül is gyorsan megköthetjük, és három biztosítási csomag közül választhatunk.

A Start csomag lopás, betöréses lopás, rablás esetén, az Optimum csomag ezeken felül elemi kárra, a Prémium csomag pedig az eddigieken túl a balesetből eredő sérülés esetén és részlopás kárra is térít, ráadásul a hazai biztosítási piacon egyedülálló módon, a kültéren hagyott – de megfelelően lezárt – kerékpár lopása esetén is fedezetet nyújt. A kerékpárok biztosításának felső határa egymillió forint, így a támogatással megvásárolható legdrágább pedelec kerékpárt is fedezni tudjuk teljes mértékben. További infókért keressétek fel a hello.hu weboldalukat!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

?>

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

A Budapest150 bemutatja: Budapest hősei

?>

A főváros egyesítésének 150. évfordulóján a Budapest Hősei projekt keretében olyan szakembereket ismerhetünk meg, akiknek hálásak lehetünk minden nap.

Budapest

Emlékek arról a bizonyos 1987-es budapesti hideg télről

?>

A nagy 1987-es tél a mai napig különös nosztalgiát ébreszt azokban, akik átélték.

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Neked ajánlott

A