November 23-án indult a kormány elektromos kerékpár vásárlás támogatási programja, amit akár 900 ezer forint értékű biciklire is igénybe lehet venni. Indulhat a roham az elektromos kerékpárokért, de nem árt biztosítást is kötni!

A bajt nem tudjuk meg nem történtté tenni, de a helyreállításban és a lábadozásban tudunk segíteni – üzeni a hello Bringás, aki egyedi biztosítást kínál minden új kedvenc kétkerekűnkre. November 23-tól pályázni lehet a kizárólag új, elektromos rásegítésű bringa vásárlási támogatásra, mellyel a kormány ezt a környezetbarát közlekedési formát szeretné népszerűsíteni. A pályázati kiírás feltétele, hogy regisztráljuk bringánkat a BikeSafe felületén, és nem árt egy többfunkciós biztosítást is kötnünk komoly értékű új bringánkra. A hello Bringás biztosításokat az applikációjukon és a hello.hu honlapjukon keresztül is gyorsan megköthetjük, és három biztosítási csomag közül választhatunk.

A Start csomag lopás, betöréses lopás, rablás esetén, az Optimum csomag ezeken felül elemi kárra, a Prémium csomag pedig az eddigieken túl a balesetből eredő sérülés esetén és részlopás kárra is térít, ráadásul a hazai biztosítási piacon egyedülálló módon, a kültéren hagyott – de megfelelően lezárt – kerékpár lopása esetén is fedezetet nyújt. A kerékpárok biztosításának felső határa egymillió forint, így a támogatással megvásárolható legdrágább pedelec kerékpárt is fedezni tudjuk teljes mértékben. További infókért keressétek fel a hello.hu weboldalukat!

Címkék

Elérhetőségek

hello Bringás Facebook-oldal Weboldal