A járvány okozta bezárások második felvonásában az éttermek ismét átálltak a kiszállításra. Az À la Maison finomságait meleg szívvel ajánljuk reggelre, ebédre és úgy általában egész napra – a kínálatuk széles palettáján bármikor könnyűszerrel találunk valamit, amit eltüntetnénk pillanatok alatt.

Belgawaffle- és amerikaipalacsinta-variációk az édesszájúaknak, házilecsó- és bundáskenyér-változatok az otthoni ízek kedvelőinek, frenchtoast-különlegességek azoknak, akik hívek maradnának az étterem francia vonalához, tojásos reggelik a kiadós falatok igénylőinek – a végeláthatatlan Benedict-dömpingből a libamájas és a baconös-avokádós változatot különösen ajánljuk! Vital reggelik azoknak, akik a reggelinél is odafigyelnek a kalóriákra, és reggelitál-ajánlatok sorakoznak szemrevaló online étlapjukon. A rendelési listánkra kávét, smoothie-t és friss gyümölcsleveket is felvehetünk, a reggeli fogások mellett pedig szuper új chef-ajánlattal készülnek mindkét éttermükben. 
 
A főételeket tartalmazó kínálat rövidebb ugyan
, viszont könnyen találunk rajta ebédre- vagy vacsoráravalót: szezonális levesek, magyaros és nemzetközi fogások és izgalmas saláták közül válogathatunk – így tettünk mi is. Az À la Maison-féle hamburger parmezános hasábbal érkezett a szerkesztőségbe, a szezámmagos bundában tálalt sült csirkemellfilé burgonyahabbal és mézes-chilis mártással készült, és egy klasszikus rakott krumpli is elfogyasztásra került. A fogásokat a megszokott minőségben, szép, környezetbarát dobozokba csomagolva szállították ki, és bebizonyosodott, hogy a brunchozó főételeire is érdemes figyelni. 
 
Az À la Maison budai étterméből 17 óráig, a pestiből pedig hétköznaponként 14 óráig, hétvégén 15 óráig tudtok rendelni vagy elvinni. Keressétek közvetlenül az éttermet az ingyenes szállításért – 5 kilométeres körzetben házhoz mennek –, de megtaláljátok őket minden ételszállító-alkalmazásban is!

Címkék