Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Idén is megszavazták a legjobb koktélbárokat – ezek a top budapesti helyek

A karantén ellenére is megválasztották és elismerésben részesítették a 2019-es év során szakmai munkájukban kiemelkedő eredményt elért bárokat és bartendereket. Íme a lista a legjobb budapesti helyekről.

A Bar Show Budapest szakmai rendezvény szervezői idén harmadik alkalommal részesítik elismerésben a budapesti és vidéki olyan top koktélbárokat és bartendereket, akik saját környezetükben haladó módon és magas színvonalon építik és fejlesztik a hazai bár-, ital- és koktélkultúrát. A Bar Show szervezői „az idei sajnálatos helyzet kialakulása ellenére is szeretné elismerésben részesíteni a 2019-es év során szakmai munkájukban kiemelkedő eredményt elért bárokat és bartendereket”, és szakmai tapasztalataik alapján egy szűkített listát állítottak össze az alkoholmérési engedéllyel rendelkező, több tízezer, magyarországi vendéglátóhely közül, rájuk lehetett online szavazni 2020. március 20. és március 31. között .

Ezek a Bar Show 2020 TOP legjobbjai:

Barside
Black Swan Budapest
Boutiq'Bar
GoodSpirit Whisky&Cocktail Bar
High Note SkyBar
Hotsy Totsy Budapest
KOLLÁZS - Brasserie & Bar
Société Budapest
St. Andrea Wine & Skybar
Tuk Tuk Bar

A legjobb magyar bartenderek:
Bednárik Nikoletta (Boutiq'Bar)
Csiszer Levente (GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar)
Csuti Dominik (Black Swan Budapest)
Gózon Péter (High Note SkyBar)
Kocsis Tamás (Hotsy Totsy Budapest)
Pálffy László (Boutiq'Bar)

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

Új étlap, különleges koktélok az ARAZ Étteremben, és egy mesés szecessziós kávézó a galérián

A közel 15 éves ARAZ Étteremben beszélgettünk Barka Áron séffel, kipróbáltuk a kedvenceket, a mesés kávézó pedig visszarepített az időben.

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Gasztró Szabadidő

Vendégségben a Walter Rózsi-villában

A Walter Rózsi-villa egy híres operaénekesnő otthonaként, egykor nagyszabású fogadások és díszes összejövetelek impozáns helyszíne lehetett. Március 9-én, a primadonna egykori villájában ismét a vendéglátásé lesz a főszerep: az Onyx Alkotói Közösség tagjai a meghívottak három tematikus programra.

Neked ajánlott

A