A Helit Kft. közel 30 éve fontos szereplője a budapesti vendéglátásnak: minőségi élelmiszer-alapanyagokkal látja el rendületlenül kedvenc éttermeinket. A járványhelyzet előtt naponta akár 100.000 kg áruval is hozzájárult Budapest és vonzáskörzetének élelmezéséhez, láthatatlan hadseregként dolgoztak a szakemberek keze alá, hogy mi minél tökéletesebb és finomabb alapanyagokból készült ételeket fogyaszthassunk. A vendéglátás kényszerű profilváltásával a Helit is új vizekre evezett, és megnyitotta a vásárlás lehetőségét a magánszemélyek felé is. Erről kérdeztük őket.

Hogyan működtetek eddig?

Már 1991 óta szállítjuk az alapanyagokat különböző hoteleknek, éttermeknek, büféknek, felnőtt- és gyermekétkeztetési konyháknak. Szinte minden megtalálható nálunk, amire szükségük lehet a séfeknek a konyhában: friss és fagyasztott húsokkal, halakkal, tejtermékekkel, fagyasztott zöldségekkel és gyümölcsökkel, pékáruval, szárazáru és non-food termékekkel látjuk el őket.

Mit változtatott meg ez a váratlan helyzet?

Mint ahogyan mindenkire, ránk is nagy hatással van a járvány. A meglévő partnereink nagy része kénytelen volt bezárni vendéglátóegységét, a mi raktáraink viszont tele vannak jó minőségű árukkal, ezért döntöttünk úgy, hogy egy készletkisöprés keretében rendkívül akciós nagykereskedelmi árakon tesszük elérhetővé őket, mindenki számára. Bár nem vagyunk szupermarket, mégis mindent megtalálhatnak nálunk a vásárlók, amit egy egyszerű hétköznapi bevásárlásnál is keresnének.

Hogyan lehet vásárolni tőletek?

Mivel kiskereskedelmi egységgel nem rendelkezünk, ezért egy gyors regisztrációt követően a webshop.helit.hu oldalon keresztül lehet rendelni tőlünk, több mint 3000 termékből válogatva. A Maradj otthon! mozgalom támogatásaképpen pedig a megrendelt árukat biztonságos körülmények között házhoz is szállítjuk, akár 24 órán belül.

Címkék

Elérhetőségek