Eredetileg június második felében lett volna a Kolorádó Fesztivál, amire nem volt sok esély, sőt egyre kisebb, ezért a szervezők új időponton jelöltek ki: ha minden jól megy, augusztus 12-15. között megrendezésre az erdőközepi fesztivál. A már megváltott jegyek és bérletek természetesen érvényesek erre az időpontra is.

A Kolorádó háza táján a háttérben nagy szervezőmunka folyt a napokban-hetekben, hogy lehetőség szerint a méltán népszerű fesztivál idén ne maradjon el. Találtak új időpontot, augusztus 12-15. között, amikor az összes, idénre leszervezett fellépő is el tud jönni koncertet adni. Vagyis csak az időpont változott, a program maradt a régiben. Egyetlen zenekar, a Code Therapy nem tudta vállalni az új időpontot, és még akadnak majd új fellépők is. 

A szervezők a következő fontos tudnivalókat osztották meg ezen kívül:

  • A már megvásárolt bérletek automatikusan és teljes körűen érvényesek az új dátumra is.
  • A táborjegyek is érvényesek az új dátumra.
  • Akinek a módosított dátum nem jó, de a jegyét már megvette, beválthatja azt a jövő évi, 2021-es Kolorádóra. Ennek kapcsán május 1-31. között emailben kell megnyilatkozni a ticket@kolorado.hu címre küldött levélben. De a Ticketswap-on keresztül el is lehet adni a már megváltott bérletet.
Bár a szervezők remélik, hogy az augusztusi dátummal már nem lesznek gondok, azért még előfordulhat, hogy még akkor is tiltó hatósági korlátozások lesznek érvényben, és végül elmarad a fesztivál. Ebben az esetben viszont minden jegyvásárlót teljes körűen kárpótolnak. Akinek pedig bármilyen további kérdése lenne, az a ticket@kolorado.hu email-címre írva kaphat válaszokat. 

Címkék