A Packeta csomagküldő cég változatos szolgáltatást nyújt, ugyanis kétféle kézbesítés is elérhető a kínálatban. Lehet kérni a csomagpontból csomagpontba való szállítást mind bel-, mind külföldre, és csomagpontból házhoz, szintén határon belül és kívül. Ha még nem ismered jól a Packetát, cikkünkben sok hasznos információt megtudhatsz róluk!

A Packeta története

A Packeta webáruházakat kiszolgálva nőtte ki magát futárcéggé, terjeszkedése pedig azóta is töretlen. Korábbi munkájuk során megtanulták a módszereket, és hogy hogyan kell gyorsan és hatékonyan dolgozni úgy, hogy mindenki a legjobb teljesítményt nyújthassa.

A Packeta belföldön

A Packeta belföldön számos csomagponttal rendelkezik, hogy szinte mindenki közelében legyen egy hely, ahol a megrendelt árukat át tudja venni. Az országszerte nagy lefedettséggel rendelkező, jelenleg 400 csomagponttal dolgozó Packeta néhány munkanap, nagyjából 2-3 munkanap alatt vállalja a küldemény kézbesítését akár csomagpontba, akár házhoz történik a szállítás csomagpontból.

A Packeta külföldön

A Packeta 5 régióban van jelen, így jelenleg a következő országokba kérhető a szállítás: Magyarország mellett Románia, Lengyelország, Szlovákia és Csehország területére. Ezekben az esetekben a kiszállítás ideje 4-7 munkanap, nem jelentősen több, mint a belföldi csomagkézbesítés esetében. Külföldön is kérhető a házhoz, illetve a csomagpontba való kézbesítés is.

Ha bővebben szeretnénk tájékozódni a külföldre való csomagszállításról, akkor a Csomagnet.hu oldalán könnyedén megtehetjük.

Árak és online kalkuláció

A Csomagnet.hu weboldalán online kalkuláció segíti a választásunkat, a rendszer ugyanis a paraméterek felvitele után megmutatja az árakat. A csomag típusa, súlya és magassága hasznos információ, hiszen ez alapján is választhatunk futárszolgálatot a csomagunk kézbesítésére. A megadott adatok alapján számolható ki a csomagküldés díja, ami akár csak néhány száz forint is lehet, ha egy közeli csomagpontban is át lehet venni a küldeményt. A csomagküldés díja fizethető banki átutalással vagy bankkártyával, esetleg utánvéttel is, ha azt tartjuk a legszimpatikusabb fizetési megoldásnak.

Rendeld meg a futárt a Csomagnet.hu-n!

Amennyiben az online kalkulációt elvégezted, vagy éppen e nélkül is tudtad, hogy a Packeta szolgáltatása neked való, csak rendeld meg a futárt, és pontosítsd, hogy a fent ismertetettek közül melyiket is szeretnéd. A Csomagnet.hu-n rendelve kedvezményesebb árakkal számolhatsz, mint a cég saját weboldalán. A partneri együttműködés miatt van lehetőség a kedvezményesebb árakra.