Az amerikai nu metal banda többször járt Magyarországon, alaposan kipróbált fesztiválzenekar. 2020-ban az európai turnéjuk részeként érkeznek hozzánk. Június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel.

A Slipknot után egy újabb nu metal zenekar jelentette be, hogy jövőre Budapestre jön, ők pedig a Korn. Az európai turnéjuk apropója az idén szeptember közepén megjelent tizenharmadik albumuk, melyet The Nothing címmel adtak ki.

A 90-es évek elején alakult, 1994-ben debütált Kornt tartják a nu metalstílus egyik megalapítójának. Karrierjüket olyan időszakban kezdték, amikor épp nem volt különösebben népszerű a metálzene, ehhez képest ma már kihagyhatatlanok egy valamire való nyári fesztivál programjából, ismertségük pedig semmit nem kopott az elmúlt bő 25 év során. Ebben biztosan benne van az is, hogy zenei stílusuk jócskán túlmutat a nu metalon, sőt őket tartják a metálzene megmentőinek. 2020. június 9-én a Korn budapesti koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában az előzenekaruk egy feltörekvő, egyre népszerűbb francia banda, a Gojira lesz.