Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

Szeptember 25-én nem várt Will Smith-koncert lesz a Bazilika előtti téren

A színész-énekessel tart hű zenei társa, DJ Jazzy Jeff is. A nagy hírt maga Will Smith jelentette be a Facebookon.

Azt eddig is tudtuk, hogy Will Smith újra Budapestre jön, rövidesen mozikba kerülő és részben nálunk forgatott új filmje, a Gemini Man adja az apropót hozzá, azt viszont nem tudtuk, maximum mélyen, legbelül reméltük, hogy koncertet is ad, méghozzá zenei alkotótársa, DJ Jazzy Jeff társaságában. Mindezt maga Will Smith jelentette be egy Facebook-posztban.

https://www.facebook.com/92304305160/videos/487642941814213/

A színész visszatérése Budapestre elég sűrűnek ígérkezik. Will Smith megünnepli a legújabb filmje mozikba kerülését, meg nem mellékesen születésnapja is lesz, plusz hozzá magával Jazzy Jeff-et is, ő pedig a társaságában újra Fresh Prince-é változik. A koncertjükre szeptember 25-én kerül sor, Will Smith elmondása szerint a Bazilika előtti Szent István téren, ami jó ötlet, csak könnyen lehet, hogy kicsi lesz. Az viszont biztos, hogy amikor az alábbi szám megszólal majd élőben, nem lesz mozdulatlan ember a környéken.

Hasonló tartalmak

Kultúra

Fűri Judit előadása a Városmajori Jézus Szíve-templomban

Fűri Judit üvegművész–restaurátor december 2-án a Városmajori Jézus Szíve-templom díszüvegablakainak restaurálásáról és rekonstrukciójáról tart izgalmas előadást.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Neked ajánlott

A