Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Nagyobb vendégtérrel vár mindenkit a megújult Espresso Embassy

A specialty kávézás úttörőjének számító Espresso Embassy augusztus vége óta nagyobb vendégtérrel és még több baristával várja a kávé szerelmeseit.

Lassan hét éve annak, hogy a főváros egyik legnépszerűbb kávézója, az Espresso Embassy megnyitotta kapuit a kávé rajongóinak az Arany János utcában. Közben sok minden történt Budapesten (is) kávéfronton: egyre több a jól képzett barista, és lassan már a legtöbb kerületben találunk specialty kávét.

Az Espresso Embassy úttörőnek számított a kávéforradalomban, nem csoda, hogy bármikor is mentünk hozzájuk, hosszú sorok vártak a kávéjukra. A kávé mellett igényes szendvics- és sütikínálattal is várták a vendégeket, és még a legrandomabb időpontokban is megesett, hogy nem találtunk ülőhelyet.

Augusztus végétől nagyobb vendégtérrel és pulttal várják a kávérajongókat, a közel 30 négyzetméterrel megnövelt területen öttel több asztal fér be. A kézi filteres kávék helyét is átalakították, most több főzetet tudnak párhuzamosan készíteni. A megnövekedett pulthoz nagyobb kiszolgáló személyzet is jár, a reggeli sietősök nagy örömére.

Hasonló tartalmak

Szabadidő

Megtaláltuk az új kedvenc „nappalinkat” – Megnyílt a Kollab a Mammutban

?>

A Kollab a Mammutban egy kísérleti hely, ami hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár mindenkit.

Szponzorált

Ezeken a helyeken kóstolhatod meg Budapest hivatalos születésnapi tortáját!

?>

Húsz cukrászati műremek versenyzett a Budapest hivatalos születésnapi tortája címért, melyet a Belvárosi Auguszt Cukrászda alkotása nyert meg.

Növényi alapú ételek egy csipet skandináv életérzéssel – A Hÿgge Bisztróban jártunk

?>

„Ellenszer a hideg időre, az esős napokra és a mindent beborító sötétségre” – a Hÿgge Bisztróban azt kaptuk, amire most vágyunk.

Shopping

Új kulináris zarándokhely a MOM Parkban – Megnyitott a Bocca Gourmet Stories

?>

200 négyzetméteres gourmet-üzlet nyitott a MOM Parkban a hazai és a nemzetközi delik legjavával – megnéztük a Bocca Gourmet Storiest.

Neked ajánlott

A