Hamarosan befejeződik a Puskás Aréna átépítése, melynek köszönhetően Európa egyik legmodernebb élményközpontjává alakul az eredetileg 1953-ban átadott létesítmény. A hamarosan érkező Futball Éjszakáján azonban még az utolsó simítások elkészülte előtt exkluzív bepillantást nyerhetünk a stadion építési munkálataiba.

A Futball Éjszakáját idén szeptember 6-án rendezik meg szerte az országban, összesen több mint 250 programmal. A budapesti események közül a még épülő Puskás Aréna „premier előtti” megtekintése ígérkezik a legizgalmasabbnak, az este során az érdeklődők az elsők között járhatják körbe Magyarország legnagyobb, s egyben legmodernebb arénáját. A stadionbejárásra meghirdetett 400 hely mindössze másfél óra alatt betelt.

A Puskás Arénát november 15-én, a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel avatják fel hivatalosan, várhatóan telt ház, azaz 67 ezer néző előtt. A stadiont 2017-ben kezdték átépíteni az előd, a Népstadion (2002-től Puskás Ferenc Stadion) több elemének újrafelhasználásával, a régi toronyépületet pedig meg is tartották. Az új élményközpontban 600 db full HD kijelző, 45 büfé, és 27 lift is szolgálja majd a látogatók kényelmét, míg az építkezés során összesen 150 ezer m² vasbetont, 10 ezer tonna acélszerkezetet és 1700 kilométernyi kábelt is felhasználtak. További információkért érdemes követni a Puskás Aréna hivatalos Facebook-oldalát.

A megjelenés támogatója: a Puskás Aréna beruházója.