Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Az épülő Puskás Arénát is bejárhatjuk a Futball Éjszakáján

Hamarosan befejeződik a Puskás Aréna átépítése, melynek köszönhetően Európa egyik legmodernebb élményközpontjává alakul az eredetileg 1953-ban átadott létesítmény. A hamarosan érkező Futball Éjszakáján azonban még az utolsó simítások elkészülte előtt exkluzív bepillantást nyerhetünk a stadion építési munkálataiba.

A Futball Éjszakáját idén szeptember 6-án rendezik meg szerte az országban, összesen több mint 250 programmal. A budapesti események közül a még épülő Puskás Aréna „premier előtti” megtekintése ígérkezik a legizgalmasabbnak, az este során az érdeklődők az elsők között járhatják körbe Magyarország legnagyobb, s egyben legmodernebb arénáját. A stadionbejárásra meghirdetett 400 hely mindössze másfél óra alatt betelt.

A Puskás Arénát november 15-én, a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel avatják fel hivatalosan, várhatóan telt ház, azaz 67 ezer néző előtt. A stadiont 2017-ben kezdték átépíteni az előd, a Népstadion (2002-től Puskás Ferenc Stadion) több elemének újrafelhasználásával, a régi toronyépületet pedig meg is tartották. Az új élményközpontban 600 db full HD kijelző, 45 büfé, és 27 lift is szolgálja majd a látogatók kényelmét, míg az építkezés során összesen 150 ezer m² vasbetont, 10 ezer tonna acélszerkezetet és 1700 kilométernyi kábelt is felhasználtak. További információkért érdemes követni a Puskás Aréna hivatalos Facebook-oldalát.

A megjelenés támogatója: a Puskás Aréna beruházója.

Hasonló tartalmak

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros

?>

Illusztrációkon mutatjuk, hogyan fejlesztené Rákosrendező barnamezős területét a Főváros: tó, patak, rengeteg zöldfelület és lakóházak.

A Budapest150 bemutatja: Budapest hősei

?>

A főváros egyesítésének 150. évfordulóján a Budapest Hősei projekt keretében olyan szakembereket ismerhetünk meg, akiknek hálásak lehetünk minden nap.

Budapest

Emlékek arról a bizonyos 1987-es budapesti hideg télről

?>

A nagy 1987-es tél a mai napig különös nosztalgiát ébreszt azokban, akik átélték.

A II. kerületre hagyta lakóházát, egy kikötéssel

?>

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook-oldalán adott hírt két bölcsődefejlesztésről, melyek egyike különösen kedves történet.

Neked ajánlott

A