Jó hír az ázsiai steet food szerelmeseinek: szeptembertől elindult a padthai wokbar házhoz szállítása, így már az otthonodban vagy a munkahelyeden is élvezheted a kedvenc padthai wokbar fogásodat!

7 éve nyitott meg Budapesten az első padthai wokbar, és jelenleg 7 helyszínen vannak jelen a fővárosban. A vendégek visszajelzései alapján már korábban is lett volna igény a házhoz szállításra, de ahogy Kanóczky Máté társalapító elmondta, nem szerették volna kizárólag a profit reményében megtenni ezt a lépést, mivel termékeik esetében különösen fontos a frissesség. „Szerencsére megtaláltuk a Woltot, akik azt a minőséget és színvonalat képviselik ebben az üzletágban, mint mi” – nyilatkozta Kanóczky.

A tesztüzem ideje alatt egyelőre csak Budán, a Wolt kiszállítás teljes körzetében rendelhetnek a vásárlók. A tervek szerint szeptember végétől Pesten is elérhető lesz a szolgáltatás. Különösen fontos, hogy csak kevés változás lesz az online és a hagyományos étlap között, de mint a tulajdonosok mondják: mivel a padthai egyik legfontosabb ismérve, hogy a legfrissebb összetevőkből helyben készülnek el az ételek, ezen a házhoz szállítás során sem szeretnének változtatni és a palacsinta és leves tekintetében ugyanezt a minőséget nem tudnák garantálni, így azok nem kerültek fel az online étlapra.

A megszokott összeválogatós módszer az online rendszerben is működik, a desszertről pedig a palacsinta hiányának ellenére sem kell lemondanunk, ugyanis az online étlapról elérhetőek a padthai wokbar egyedi pohárdesszertjei, sőt a a jól ismert üveges padteák is megtalálhatóak.

Plusz jó hír, hogy a közeljövőben megnyílik az első padthai wokbar a fővároson kívül, Győrben, és nemsokára a budapestiek is új éttermet kapnak a Corvin sétányon.