A Judas Priest/The Mercyful Fate-féle teátrális, prog-rockos heavy metálját a korai Metallica mániákus thrashelésével, valamint klasszikus hardcore punkkal vegyítő Slayer közel negyven év után úgy döntött, hogy búcsúturnéra indul. Tom Arayáék hiába jártak már többször Magyarországon, az utolsó koncertjeik eddig úgy tűnt, hogy elkerülnek minket, de mint ma kiderült, mégsem: június 11-én még egyszer lehet majd léggitározni a War Ensemble-re vagy a Dead Skin Maskra.

2018 januárjában a Slayer bejelentette, hogy egy utolsó világkörüli turnéra indul, amely Észak-Amerikában vette kezdetét májusban, majd ősszel egy európai koncertkörúttal folytatódott. A turné meghosszabbításában a banda fellép még Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban is, majd a nyár folyamán visszatérnek Európába. Tom Araya a zenekar rajongóinak mond köszönetet: „Tényleg hűséges és elkötelezett rajongók vagytok, amit nagyra értékelünk. Még van pár helyünk, ahol játszani fogunk, ezért tartsátok nyitva a szemeiteket és a füleiteket, hogy elkaphassunk benneteket még egy utolsó alkalomra. Köszönjük nektek, még egyszer!”

Harminchét éves karrierje alatt a Slayer megmaradt annak a kimagasló punk-thrash bandának, amellyel létrehozták magát a műfajt, és utat mutattak a feltörekvő metál arcoknak. A zenekart ötször jelölték Grammy-díjra - és ebből kétszer el is nyerte -, amiért olyan dalokat írtak, amelyek tükrözik társadalmunk zűrzavarát és rendellenességeit. A Slayer helye biztos a zenetörténetben mint a Nagy Négyes egyike (a Metallica, a Megadeth és az Anthrax mellett): akik megalkották a thrash metál műfaját. A budapesti koncertre jegyek a regisztrált LiveNation tagok számára már elérhetőek, a teljeskörű jegyértékesítés december 5-én 10:00 órakor kezdődik a LiveNation és a Funcode oldalán keresztül.