A Loffice teljes körűen felújította az Epreskert mellett álló szecessziós műemlékhez tartozó helyiséget.

1904-ben építtette Sonnenberg Imre kereskedő a kétemeletes bérpalotát, amelynek ablaküvegeit maga Róth Miksa készítette el. Ekkor még nem létezett a Munkácsy utca, és a vadregényes, ma a Magyar Képzőművészeti Egyetem részét képező Epreskert is a házhoz tartozott. A világháború után egy harmadik emeletet építettek rá, továbbá több díszítő elemet eltávolítottak a homlokzatról és pártázatát is, de a szecesszió által megfogalmazott művészi szabadságot továbbra tükrözik a hatalmas, hullámzó ablakformák, a lépcsőház formavilága és a homlokzati kialakítás. A kapu felett a homokkőből készült női szobrok is megmaradtak, őrizve a bejáratot. Egy helyi lakostól megtudtuk, hogy a vizesedő épületet szeretnék felújítani, de egyelőre csak puhatolóznak a lehetőségek között.

A közösségi irodáiról híres Loffice szeret a régi épületeknek új funkciót adni, a Paulay Ede utcai komplexum egy egykori kottagyárba, a Rákóczi téri egy műanyagfeldolgozóba öntött új életet.

A Munkácsy Mihály utca 23. szám alatti Sonnenberg-ház ugyan ma is lakóépületként funkcionál, és a házhoz tartozó szuterénhelyiségben kialakított iroda abban is különbözik, hogy jóval kisebb, és nem coworking tér, hanem önálló irodaként keresi bérlőit. Főleg olyanokat, akik szeretik az egybefüggő tereket, amikben árad a „flow”, valamint imponál nekik a szecessziós stílust árasztó, nagykövetségekkel teli elegáns környék.

A Szupernova designercsapattal dolgoztak együtt ezúttal is. Meghagyták az eredeti, díszes, tulipános ablakrácsokat és a boltíveket, de amúgy minden mást átépítettek, teljesen felújították a technikai infrastruktúrát is. A falakat kortárs festmények, a konyhát egy aranyozott falvédő díszíti.