Augusztus 2. és szeptember 2. között mozizni mehetünk majd a bevásárlóközpont tetőteraszára, minden héten más tematika mentén vetítik a filmeket a szervezők.

Tavaly csak három napon át zajlott a tetőmozizás, de idén nyáron már egy egész hónapig járhatunk fel a pláza tetejére az autónkkal együtt, ha filmezni akarunk. A vetítések minden este 8-kor kezdődnek majd. Az első héten a könnyedebb filmek lesznek soron, a második héten a fantasy filmek rajongói válthatnak majd jegyet, majd Leonardo DiCaprio mozijai vetítik következnek, azután a vígjátékok és a klasszikusok zárják a sort.

Megnézhetjük a Grease-t, a Dirty Dancinget, az Avatart, a Mátrixot, a Keresztapát és a Ponyvaregényt is. Két esetben a nézők döntheti el, melyik filmet szeretnék megnézni. Augusztus 16-án Leonardo DiCaprioViharszigete és A part között választhatnak, 25-én pedig a Diszkópatkányok és a Ted versenyez majd egymással. A belépő ára 5.100 Ft lesz autónként, ebben benne van 2X1 liter popcorn és 2X0,5 l üdítő), valamint egy 5000 forintos vásárlási utalvány is.

A teljes filmlistátitt nézhetitek meg.