Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Kultúra

Kendrick Lamar, Kygo és Mumford & Sons is lesz az idei Sziget Fesztiválon!

Megérkeztek a 2018-as Sziget fesztivál első nevei: a legnagyobb dobás egyértelműen a globális hiphop színtér állócsillaga, Kendrick Lamar, de fellép még Kygo, a Cigarettes After Sex, Liam Gallagher, a Bastille és a The Kooks is. Január 31-ig még early bird áron lehet bérletet váltani, a lineup fényében érdemes élni ezzel az opcióval.

A szervezők úgy tűnik, igyekeznek rászolgálni a nemrég másodszorra megnyert, a legjobb fellépőlistával büszkélkedhető fesztiválnak járó díjra: a 2018-as Sziget első bejelentései között olyan nevek vannak, mint Kendrick Lamar, Kygo, Liam Gallagher, Lykke Li, Parov Stelar, a Gogol Bordello, a Clean Bandit, a hamarosan a BARBA NEGRA-ban is fellépőMilky Chance vagy a Wolf Alice.

A teljes lista a bejelentésben olvasható, early bird jegyeket pedig január 31-ig lehet váltani. Érdemes sietni, mert a lineupot elnézve hamar el fognak fogyni.

Hasonló tartalmak

Kultúra

Tandori 85

December 9-én Tandori Dezsőre emlékeznek a Három Hollóban. A költő 85. születésnapja alkalmából szervezett összművészeti esten lesz Tandori gombfocitorna, kerekasztal olyan művészekkel, mint 6363, Simon Márton, Závada Péter, 19 órától pedig koncert zárja a programokat.

Kultúra

Nyílt nap a Kelenhegyi úti Műteremházban

December 10-én egy egyszeri programsorozaton való részvételre nyílik lehetőségünk: a Kelenhegyi úti Műteremház kapuja kitárul, az alkotó művészek lakásajtajai megnyílnak, és betekintést nyerhetünk műtermeikbe, lakásaikba. A ház belső és külső terei is életre kelnek: lesz lépcsőházi kiállítás, művészettörténeti és építészettörténeti séták, felolvasószínház és gyermekprogramok is.

Kultúra Szponzorált

Grecsó Krisztián: Tíz eszkimó – Pezsgős szilveszter a Katonában

Tölthetjük kultúrával is a szilvesztert, december 31-én ugyanis a Tíz eszkimó előadással és pezsgőzéssel várnak a Katona József Színházban. A színdarab szövegét Grecsó Krisztián írta, és Máté Gábor rendezte.

Szponzorált Kultúra

Tarnóczi Jakab és Varga Zsófia: Extázis

Az Extázis című előadás felfedezésre szólítja a nézőt. Egy konstruált miniuniverzumba invitál, egy színpadra sűrített, alternatív Budapest-labirintusba. A több szálon és több idősíkon futó multimédia-esemény egy csapat fiatal mindennapjait követi végig, akik arra az egyszerű kérdésre keresik a választ: hogyan lehetne jól vagy legalább jobban lenni? A zene, a tánc, a színház és a film formanyelvét használva áll össze az Extázis sajátos világa. Ebben a világban elmerülve minden néző a saját narratíváját rakhatja össze dialógusokból és képekből. A bemutatón december 16-án vehetünk részt.

Neked ajánlott

A