A hosszú távú cél az, hogy egy közép-európai márkát hozzanak létre, és célba vegyék a környező országokat is.

Még emlékezhetünk az első food truckra a Zing burgerekkel 2013-ból, aztán észrevehettük, hogy a Zing már nem csak fesztiválokon van jelen, hogy kocsiból árulja a burgereket, hanem egyre több egységet nyit a belvárosban. Mára már összesen négy éttermet, két food truck-ot és a Street Food Karavánban egy állandó egységet üzemeltetnek. A legújabb terv pedig az, hogy franchise-hálózatot hozzanak létre. A tulajdonosok már idén szeretnék megnyitni az első franchise-rendszerben működő egységet. A hosszú távú cél pedig az, hogy egy közép-európai márkát hozzanak létre, és a hazai nagyvárosok után célba vegyék Lengyelországot, Ausztriát, Romániát és Horvátországot is.

A Zing franchise koncepciójában a legtöbb arculati és minőségi elemet meghatározzuk, nagy hangsúlyt fektetve az anyagbeszállításra. Az italportfólióban és a belső terek kialakításában viszont szabad kezet adunk a partnereknek, és a helyi marketingstratégiát is teljesen rábíznánk a franchise átvevőre. Emellett szeretnénk alacsony belépési összeget meghatározni” – mondta el Susánszky Ádám, a Zing egyik alapító tulajdonosa.

A Zing Burger egyébként az úgynevezett fast casual étteremláncok kategóriájába tartozik: a hagyományos gyorséttermektől abban különbözik, hogy a fogások frissen, rendelésre készülnek, és azokat a vevők pár perc alatt kézhez is kapják. További előnye, hogy illeszkedik a gyors városi életmódhoz, mégis friss, adalékanyagoktól mentes ételeket kínál. Ez az ágazat az USA-ban az elmúlt években jelentősen fejlődött.