Októberben „Kedvencek” címmel kutyákra, macskákra és a gazdákra koncentráló pop-up bolt nyílik majd, hétvégenként örökbefogadással.

A Projekt Showroom ideiglenes boltjainak egyik célja, hogy a legjobbakat kiválasztva segítsen eligazodni bizonyos témában, és hogy olyan különlegességek is elérhetővé váljanak számunkra, amelyek nehezen fellelhetőek. A következő ilyen boltjuk két és fél hétig tart majd nyitva, különlegessége pedig, hogy a Vigyél Haza, a Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát és a Szent Ferenc Állatotthon alapítványokkal együttműködésben hétvégenként örökbefogadási napot is tartanak a boltban. A hazavihető kutyák már oltásokkal ellátva várják leendő gazdáikat a Paulay Ede utcai pop-up helyszínen.

Az örökbefogadási hétvégéken szeretnénk még több esélyt adni az otthont kereső kutyáknak és bízunk abban, hogy a könnyebben megközelíthető belvárosi helyszín is segít majd ebben” – mondta el Debreczeni Fanni a „Kedvencek pop-up boltjának” projektvezetője.

A klasszikus bolti formától a tőlük megszokott módon elrugaszkodva, szervezett előadásokkal, tanácsadással teszik teljessé ezt a tematikát. Az előadások és beszélgetések célja hogy segítsenek megtalálni az újdonsült gazdák és kutyáik közötti kölcsönös megértést és egyensúlyt.

A showroomba az is jöhet, akinek már van állata, ugyanis számos kiegészítőt válogattak a boltba, szem előtt tartva a dizájnt és a funkcionalitást is, és az elérhető tömegcuccok helyett minőségi és stílusos alternatívákat ajánlanak majd.

Projekt #25 – Kedvencek pop-up boltja

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 29.
Nyitvatartás: 2017. október 12-29.

Örökbefogadási napok: 

  • Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány: 2017. október 14 – 15. 10:00 – 18:00 óráig
  • Vigyél haza: 2017. október 21. 10:00 – 16:00 óráig
  • Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát: 2018. október 28.