Sportlegendákat ágyaztak mai korba a videó készítői, Puskás Ferenc képe egy barber shopban és Kásás Tamással kiplakátolt budapesti utca a Szerencsejáték Zrt. új reklámjában.

Egyre erősödnek a magyar reklámok, a Manhattan látképét budapestire varázsoló Szentkirályi Ásványvíz reklámja után most a Szerencsejáték Zrt. megbízásából készült egy ütős kisfilm, a videót a Trinity Communications és a két rendező, Miki357 és Juhász Péter készítette.

A korábbi sportlegendákhoz kötődő és a fontos sporttörténeti pillanatokat eleveníti fel, és mossa össze a mostani szurkolói attitűddel. A készítők célja a mai szurkolói élmény feldolgozása volt, a sokszor nyers ösztönös megnyilvánulások mellett annak közösségformáló erejével.

A videó egészében dominálnak a magyar trikolór színei, és az egykori legendás sportpillanatok keverednek a mai kor szurkolói képeivel. Papp László, Puskás Öcsi és a meccsek után vízbe belökött Kemény Dénes, valamint Egerszegi Krisztina, Csollány Szilveszter arca is feltűnik a reklámban. A kampány egyébként két évfordulóhoz is köthető, ugyanis 70 éves ebben a hónapban a Totó, a Tippmix pedig a 20. születésnapját ünnepli idén.
Megbízó: Szerencsejáték Zrt., marketing és kommunikációs igazgatóságÜgynökség: Trinity CommunicationsRendező: Juhász Péter, Miki 357Operatőr: Garai Gábor Zene: Kalotás Csaba

(via Kreativ.hu)