A Szentkirályi Ásványvíz új reklámja Manhattan látképét varázsolja budapesti panorámává.

A budapesti életérzést és a külföldön élő magyarok honvágyát öltötték kisfilmbe a Szentkirályi Ásványvíz új reklámjában, melyet a Republic Group csapatával készített, és amely üzenete: bárhol is legyél a világban, egy korty ebből a vízből mindig képes hazaröpíteni.

A The Biebers zenéjére komponált, látványos reklámfilm egy New York-i divatfotózást mutat be, ahol a főszerepben egy fiatal magyar modellt, Fodor Klarisszát láthatjuk, akinek honvágya támad, ám ekkor a tetőterasz mögött feltáruló New York-i panoráma elemeiben omlik össze, és épül újjá egy budapesti háttérré. A manhattani környezet rengeteg digitális utómunkával alakult át Budapest látképévé, a fázisokat itt követhetjük nyomon.

Az egyik legizgalmasabb feladat volt a Budaörsön forgatott tetőjeleneteket belehelyezni a New York-i környezetbe. Már meglévő manhattani fotókat és videókat használtunk fel a háttérben, és ügyelni kellett arra, hogy földrajzi szempontból is viszonylag hihető legyen a két világ összeillesztése. Hogy tényleg elhitessük, hogy New Yorkban vagyunk.” – mesélte Bergendy Péter rendező.

De a forgatásról készült egy különleges werkfilm is, amely Bor Péter munkája, azt itt nézhetjük meg.