A Keep Swinging Egyesület csapata betáncolta a fővárost, hogy Swing Out Budapest projektjével a tánc eszközén át mutassa meg Budapest szépségeit és dinamizmusát.

A Dunán, hajón, híd alatt, alagút fölött, a Halászbástyán, a Fellininél bokáig a vízben gázolva, a Bazilika kilátójában és az előtte levő téren, a Szent Gellért téri metróaluljáróban, fürdőkben, a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, a Gellért-hegyen, bérházak gangján, a kelenföldi erőműben, az óriáskeréknél... Szinte nincs olyan budapesti helyszín és látványosság ahova nem települt ki a Keep Swinging Egyesület csapata, és ahol nem kerültek a férfivállakra a női lábfejek. Az egyesület táncmániás tagjai ugyanis minden felületet kihasználtak, hogy betáncolják a várost.

"Budapest épp úgy lüktet, ahogyan a swing. Büszkék vagyunk fővárosunkra, legalább annyira, mint a táncokra, amelyeket képviselünk. Szerettük volna a tánc nyelvén megmutatni a város szépségét és dinamizmusát, ezért készítettünk egy videót. Ez lett a Swing Out Budapest!" - olvashatók soraik a videó alatt.