Nagy P!nk show-ra számíthatunk jövő szerdán, az énekesnő úgy tűnik, egészséges ételekkel és családjával veszi majd körül magát a fellépés előtti pillanatokban.

Jövő héten már kezdődik is a Sziget, az egyik legjobban várt fellépő pedig P!nk lesz, akire szerencsére már nem kell sokat várni, hiszen a legelső fellépő lesz a -1. napon, és augusztus 9-én, jövő szerdán robban majd fel a színpadra. A szervezők lenyűgöző látványvilágot, akrobatikus színpadi jelenlétet és fergeteges hangot ígérnek, és ez valószínűleg nem túlzás, hiszen a hírek szerint az énekesnő mindenhol nagyon odateszi magát, és mostani szigetes koncertjén is valami nagy látványosságra készül.

A kulisszák mögötti hírekről pedig annyit tudtunk meg, hogy P!nk szereti a virágokat és előnyben részesíti a természetes módon termesztett gyümölcsöket, hiszen a szervezőkhöz eljuttatott listán elsőként két csokor fehér rózsa szerepel, amit az öltözőjében szeretne látni, és külön kérése, hogy gyerekbarát legyen az öltöző, például a késeket élvédővel kéri. Emellett teákat, organikus mézet és citromot, illetve természetes módon termesztett bogyós gyümölcsöket, organikus szeletelt sárgarépát és zellerszárat is kért. A táncoslányoknak gyümölcs- és zöldségtálat, avokádót, csokoládét és gumicukrot rendelt, a fiútáncosoknak egy nagy zacskó csokiszeletet is kért a zöldségek és gyümölcsök mellett.

P!nk egyébként egy posztot is kitett Facebook-oldalára a szigetes fellépéséről.

A cikk megjelenését a Sziget Kft. támogatta.