Hétfő este mutatták be a „Travel Man”, a brit Channel 4 népszerű sorozatának legújabb epizódját, amelyben Richard Ayoade – akit leginkább Moss-ként ismerünk a Kockafejekből – 48 eseménydús órán keresztül kalauzolja el a nézőket Budapest legjelentősebb látványosságaihoz. Ayoade az ír komédiás, Aisling Bea társaságában sakkozik a Széchenyi Fürdőben, megvacsorázik egy cigányzenét játszó magyar étteremben, és egy „selfie túrára” indul Molnár Miklós vezetésével, aki még néhány egyszerű magyar mondatot is tanít a művelt műsorvezetőnek.

Számos olyan különleges helyszínen átélt kétnapos kaland után, mint Izland, Isztambul és New York, a „Travel Man” harmadik évadának második epizódjában Richard Ayoade ezúttal a magyar fővárosban tölt el 48 mozgalmas órát. Ayoade az ír komédiás, Aisling Bea, ír humorista társaságában felkeresi a város valamennyi fő látványosságát, köztük a Parlamentet, a Lánchidat és a Széchenyi Fürdőt, miközben néhány olyan budapesti látnivalóhoz is ellátogat, mint Columbo szobra a Falk Miksa utcában.

Ebben az epizódban Molnár Miklós, a Fungarian alapítója és Budapest egyik legnagyobb tudású túravezetője, egy „selfie túrára” viszi Ayoade-ot és Bea-t, amely során a lehető legrövidebb idő alatt látogatják meg a népszerű helyi nevezetességeket. Molnár néhány magyar mondat megtanításával is próbálkozik, amely során várhatóan nagyon vicces képsorok születtek.

Habár a teljes adás még nem érhető el online, lejjebb megnézhetitek a „Travel Man” szentpétervári és budapesti epizódjainak közös előzetesét.