Magyarországon eddig még nem járt fellépőt jelentett be a tavaszi-nyári szezonra a Budapest Park: július 4-én az amerikai Foster The People érkezik a városba.

Egy ideje tudjuk már az Európa legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínének tavaszi és nyári felhozatalát, azaz, hogy a külföldi nagyobb nevek közül többek között Budapestre érkezik az electro-swingben utazó Parov Stelar (május 13.), a 90-es évek legendás gépzene-formációja, a Scooter (május 27.), a rádiórockot toló Simple Plan (június 13.), a punkos beütésű GoodCharlotte (június 17.), Bob Marley fia, Damian"Jr. Gong" Marley (június 20.), vagy a sokk-rockerként ismert MarilynManson (július 20.).

A legfrissebb név pedig a Magyarországra először ellátogató amerikai Foster The People, amely július 4-én, vagyis az amerikai függetlenség napján jön a magyar fővárosba.

A kétszeres Grammy-jelölt amerikai zenekart 2009-ben alapították, tagjai: Mark Foster (ének, szintetizátor, zongora, gitár, ütős hangszerek), Cubbie Fink (basszusgitár) és Mark Pontius (dob és ütősök). A formációt a Pumped Up Kicks című sláger tette világhírűvé, amit aligha hagynak majd le július 4-én a setlistről.