Három éven át nézhettük, hallgathattuk a főváros legszebb panorámájú teraszain játszó zenekarokat.

A mai nappal lezárul a Balcony Tv budapesti szereplése. A magyar fővárosban is népszerűvé vált Balcony Tv most pályafutása végéhez ért, és 3 év és közel 150 videó után elbúcsúzik a hazai közönségétől. A Balcony Tv Dublinból indult 11 évvel ezelőtt, és a projekthez két dolog szükségeltetett minden esetben: egy jó zenekar és egy szép erkély, tetőterasz, jó kilátással. A zenekarok egy-egy saját számot játszottak el élőben, melyet egy kamera rögzített, ezeket a vágatlan videókat megnézhettük a megosztókon, és sok addig számunkra ismeretlen zenekart tehettünk be a kedvencek közé.

Mostanra már a világ 60 városában készülnek Balcony-videók, Budapesten a csapat a budapesti panorámát többek között az A38 teraszáról, a Művészetek Palotája tetejéről, a Corvintetőről, a Ustream irodájának teraszáról vagy a Lánchíd pesti hídfőjénél a PONTOONról biztosította. Az utolsó klasszikus Balcony Tv Budapest adás most került ki a magyar csapat Youtube csatornájára – ebben az epizódban az

iamyank zenél, és bár a videó végén elhangzik az "egy hét múlva találkozunk" mondat, a forgatáskor még nem lehetett tudni, hogy ez lesz a búcsú. A stáb egy nagy bulival zárja le ezt a 3 évet – március 10-én lehet velük partizni a Toldi Klubban.