Tram 56, Völgy Street

Csütörtök
Még mindig tart a Valentin-napi játékunk, melyen megnyerheted az álomrandit a GreshamPalotába! Mindössze annyit kell tenned, hogy megosztod velünk Instagramon #parosvaros hashtaggel a kedvenc romantikus budapesti helyszínedet.

A játék részletei itt.

Aki látott már fesztiválokon hajnali napfényt, amint megcsillan a színpadok előtt örvénylő műanyagtengeren, az sejtheti, mekkora ökológiai lábnyoma lehet a vendéglátási szektornak. Keve Zsuzsanna egy Balaton-átúszás után megmaradt műanyagtányér- és szeméthegy láttán döntött úgy, hogy megvalósítja régi álmát, és kvázi hulladékmentes éttermet nyit. Ehető tányérjaival rendezvényekre is szeretne eljutni, egyelőre azonban csak a Rádayutcai kis bisztrójában haraphatunk bele a tányérba.

a tél legsötétebb napjain kilenc finn filmmel örvendezteti meg a magyarországi mozirajongókat, melyek a mai finn filmművészet néhány legragyogóbb tehetségét is felvonultatják. A játék- és dokumentumfilmek mellett a fesztivál számos kísérőprogramot is kínál: többek közt a mai filmipar jelenségeit és égető problémáit tárgyaló workshopon és kerekasztal-beszélgetéseken, valamint zenés esti programokon is részt vehetsz.

A szezon egyik legizgalmasabb bulijának ígérkezik a 20 éves Republic Group belvárosi irodájában megrendezendő Ezen az estén a budapesti média és kreatívipar szereplőinek legjavával bulizhatsz együtt, 2 színpadnyi fellépővel. Fellépők:
Barbara Stahl & Dóri Hegyi, the KOLIN, Galactic Jackson és még sokan mások.
Péntek

A helyben sült egész malac mellett a kilátogató vendégek egyéb frissen készült mangalica ételek közül válogathatnak a. A klasszikus (hurka, kolbász, tarja, hagymás vér stb.) ételek mellett a legmodernebb technológiával rendelkező food truckokban mangalica street food azaz könnyen, gyorsan, akár kézből is fogyasztható mangalica menü is készül. alkalmával bemutatják hazánk folyóiban, a Dunában és a Tiszában, valamint tavainkban, a Balatonban, a Tisza-tóban, a Fertő tóban és a Velencei-tóban élő halainkat, melyeket jellegzetes ízesítéssel készítenek el a halünnepen résztvevő éttermek.Kimondottan erős mezőny gyűlt össze , amely az új magyar szövetségi kapitány, MärczTamás bemutatkozása is egyben. A szlovákok mellett az olimpiai negyedik Montenegró és az olimpiai ezüstérmes Horvátország lesz az ellenfél.

Emmanuel Top. A legszebb időszakokat megidéző éjszakai Cinema Hall Budapestes fellépésén, mind pedig a reggeli-délelőtti, Corvin Clubban megtartott partin alkalmazkodik majd a környezethez és a közönséghez.

a város legmenőbb DJ-i és újult erővel pörgetik majd nektek a legfrissebb basszus zenéket traptől a hybriden és dubstepen keresztül a bass house-ig az A38-on.SzombatA japán animációs műfaj szerelmesei ezúttal három klasszikus filmet nézhetnek meg. A műfaj mesteréről, HayaoMiyazakiról sem feledkeznek meg, ezért levetítenek egy általatok választott filmjét is.

Az év legnagyobb borkóstolóján, 200 borászat vesz részt, továbbá kézműves gasztrós kiállítók, a galérián Valentin Szalon vár. Egy belépőért korlátlanul kóstolhatod az italokat.

A hetvenes évek soul - és funk zenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl külön színfoltja a hazai klub- és fesztiválkörforgásnak.

A téli álomból való felébredést , mégpedig a Shaibo zenekar társaságában. apropóján nem csak a jelmezes megjelenéssel operál a Debut, hanem rezidenseik mellett Hectort és wAFF-ot hívják segítségül egy pörgős éjszaka reményében.

Az elmúlt években az UVCT
Budapest egyik legnagyobb bulijává vált. A sorozat hangulata hónapról hónapra több ezer embert vonz a FogasHázba. Wondawulf, JumoDaddy és Bevild garantáltan a legfrissebb basszus és elektronikus popzenéket szállítja Vasárnap
Még teljesen időben vagyunk, ha most veselkedünk neki újévi fogadalmaink beteljesítésének, hogy összehozzuk a beachbodyt. Összeállításunkban olyan a nagyobb városrészek szerint, ahol gyúrhatunk és vezetett órán is részt vehetünk, mindemellett a sport után izmainkat és lelkünket szaunában regenerálhatjuk, kényeztethetjük. A lista természetesen nem teljes, kihagytuk többek között a már jól ismert, nagyobb helyeket, most a kevésbé ismertekre fókuszáltunk városszerte.

Igazság szerint mondhatjuk, hogy csak pislogtunk, mikor megtudtuk, hogy a WolfAndrás nevével fémjelzett ételbár, vagy akár gyorsétteremnek is hívható comfort foodra szakosodott SéfAsztala a Westend kellős közepén helyezkedik el. Nem, nincs csalás, hogy utcafronti, nem fogták vissza magukat, bedobták a mélyvízbe. A tapétaragasztóval vetekedő zöldborsófőzelékek és skót ajánlatok között megjelent egy hely, ahol jóféle alapanyagokból háromféle ételt készítenek, a fine dining világából megismert séf, Wolf András vezényletével. Kóstoltunk, feldolgoztuk a neonfényt.

Telt ház lesz a Telekom a Papp László Budapest Sportarénában, ahol Presser Gábor és Rúzsa Magdi mellett a Magna Cum Laude is fellép. A túljelentkezés miatt a Telekom élő streamen teszi lehetővé, hogy az érdeklődők távolról is élvezhessék a különleges produkciót. Az este 8-kor kezdődő koncertet élőben streameli a Telekom saját erre dedikált telekom.hu/magenta1koncert aloldalán, valamint az Origo felületén. Így azok sem maradnak le az élményről, akik nem jutnak be az arénába. (x)A februári kiskertpiacon virágok, növények, különleges finomságok várnak a kertből. No meg inspirációk, találkozások, csokrok, virágdíszek, vintázs- és natúr dekoráció.