Az autók szerelmeseinek kötelező látni, hiszen kocka Ladák, Daciák, Trabantok és Volgák is feltűnnek a különleges videóban.

Az Indóház közlekedési portál talált rá arra a szuper videóra, amelyet a Modellauto Channel tett fel a YouTube-ra. A háromperces kisfilm egy szerelmi háromszögből kirobbanó autós üldözést követ végig, melyben az emberek, a háttér, az épületek és a legfontosabb eszközök, vagyis a járművek is makettek. Budapest utcáit igazán különleges helyzetben láthatjuk, több okból is, először is a ’80-as éveket idéző utcaképek, másodszor az említett makettek kelnek életre a tükörreflexes fényképezőgéppel, összesen 2790 fénykép összefűzésével készült videón.

"A hölgy kegyeiért folyó verseny fő szerepeiben egy Lada VFTS és egy Skoda 130 RS száguld a ’80-as évekbeli Budapest utcaképét idéző színfalak között. A statiszta szerepeket további 64 darab, 1:43-as méretarányú, szocialista blokkból származó modellautó, busz, teherautó és villamos játssza. Trabant, Ikarus, Volga, Csepel, Kispolszki és a többi retro ismerős." – írják a készítők.