Egy ideje már a XI. kerület kedvenc játszóterének számít a Feneketlen-tó szomszédságában, a Villányi út és a Tas vezér utca felőli sarkában megbúvó, a forgalom zajától viszonylag távol eső, fákkal körbevett kis "mini kalandpark."

EU-szabványok szerint újították fel néhány éve, tehát valamennyi előírásnak megfelel a majd' 3000 négyzetméter alapterületű, igazi modernkori játszótér. A kisebbeknek lengő- és rugós hinták, kanyargós csúszdával és toronnyal felturbózott mászóvár, mini mászófal és köteles mászó áll fölös energiájuk levezetésére, míg a nagyobbak figyelmét különféle egyensúlyérzéket javító játékokkal lehet lekötni.

A labdás sportokat kedvelő gyerekeknek és szülőknek elkerített, kosárpalánkkal felszerelt pályán van lehetőségük lasztit dobálni – esetleg rugdosni, viszont utóbbi tevékenységet focikapu hiányában maximum passzolgatással tudják elütni. Pihenni a padoknál, felfrissülni az ivókutaknál lehet.

A játszótér érdekessége és egyben igazi újdonsága a tavasszal átadott ún. baba-mama hinta, amelyért már most odavannak a kisgyermekes anyukák. A szerkezetben biztonságosan mókázhatnak a kicsik, a kizuhanás esélye gyakorlatilag nulla. Elképzelhető, hogy hamarosan a hintapark bővítésére lesz szükség, mert a féltucatnyi klasszikus darab mellett a "babás-mamásból" mindössze egy található.

Nem csupán a játszótér miatt érdemes ellátogatni a környékre családostul, gyerekestül, hanem maga a park is kiváló lehetőség egy kellemes délutáni kirándulásra: a gyerkőcök felfedezhetik a Feneketlen-tó élővilágát vagy lábbal hajtható járművekkel száguldozhatnak a tavat körbe ölelő aszfaltúton.