Régóta dolgozik az Actimel azon, hogy feldobja a stresszesebb időket megélő, rohanó városlakók hétköznapjait. A "Bírni Fogod!" kampány keretén belül pedig most újabb akciókat élesítenek: ma, csütörtökön és pénteken félórás pop-up koncertekkel örvendezteti meg a belvárosban bóklászókat a Stay Strong Band, vagyis Marge és a Szabó Kimmel Tamás. Énekelnek majd hétfőkről és metrókról, a lényeg az lesz, hogy egy kis vidámságot csempésszenek a mindennapi bökkenők mellett olykor esővel is pöttyözött délutánjainkba.

Május 4-6 között, délutánonként minden Marge és Szabó Kimmel Tamás rajongónak érdemes lesz a belváros felé venni az irányt, az énekesek ugyanis itt fognak félórás pop-up koncerteket adni. A Váratlan nyár helyett ugyan metróról és térdfájásról szól majd a dal, és főként a biztatásról, hogy ezeken emelkedjünk felül. Az akció az Actimelkampányának része, aminek egyszerű és nemes a célja: lendületet adni a városlakóknak. Különösen figyelmes dolog ez az érettségi időszak alatt, de a vidám dalok nagy eséllyel egy mogorvább napokat megélő idős bácsira is pozitívan hatnak.

A koncertek helyszínén a Budapest Bakering összetéveszthetetlen járgányai is ott lesznek, ringekkel megpakolva, joghurtitallal feltöltve (ma és pénteken). Ők egyébként szintén részt vesznek a "Bírni fogod!" kampányban, melyről egy korábbi cikkünkben írtunk. Na de hogy mik is a koncerthelyszínek, mutatjuk:

  • 2016. május 04. 18:00 - Kálvin tér
  • 2016. május 05. 18:00 - Móricz Zsigmond Körtér
  • 2016. május 06. 17:00 - Madách Imre tér