Nemsokára megjelenik Buzás Aliz Köszöntjük kedves utasainkat! című könyve, amely 500, sorszámozott példányban várja majd leendő tulajdonosait.

A könyv célközönsége főként a tömegközlekedési eszközökért rajongók lesznek, akik szeretnének bővebb információkat kapni azokról. Buzás Aliz korábbi, 47-es villamosról szóló füzete nagy népszerűségre tett szert a közlekedésért rajongó emberek körében, így elhatározta, hogy egy készít egy bővebb kiadványt is hasonló témában.

A könyv a “Köszöntjük kedves utasainkat!” címet viseli, és 5 olyan közlekedési eszközt mutat be (troli, villamos, metró, busz, kisföldalatti), mellyel még a szüleink is utazhattak, és valószínűleg a gyermekeink is fognak még. A tervek szerint a könyvet már karácsony előtt megvásárolhatjuk.

A patinás közösségi közlekedési eszközöket bemutató keménytáblás kötet 64 oldalon 5 járművet mutat be, gazdagon fotókkal illusztrálva. A benne szereplő 5 jármű: Ganz ICS villamos, Ganz FAV földalatti, Ikarus 280 busz, Ev3 metrókocsi, Ikarus GVM 280T trolibusz. A megjelenés különlegessége még az is, hogy válogathatunk a könyvhöz készült A/3-as poszterek közül is. Az előregisztráció már zajlik, a könyvet és a hozzá tartozó A/3-as posztereket ezen az oldalon keresztül rendelhetjük meg.Köszöntjük kedves utasainkat!
Facebook-oldal
WEB