5 tervező együttműködésével készült el a 200-200 darab különleges macaronos doboz.

Dodóhoz eddig is szeretünk járni, hiszen jó az apró üzletben várakozni macaronjainkra, és közben nézegetni az enteriőrt vagy a színes apró süteményeket, és a rázkódásbiztos dobozokban elvinni párat. Mivel most Budapesten minden a divatról szól, a Chez Dodo pedig mindig is szeretett megújulni és kísérletezni, így a divathét alkalmából Szalai Dóriék üzletében különleges együttműködés közepette különleges dobozokban árulja a desszertjeit, limitált, 200-as példányszámban.

A Je suis belle, Kata Szegedi, Nanushka, Nubu, Tomcsanyi és Szegedi Kata adták kölcsön Dóriéknak a legújabb kollekcióik motívumait, és abból Laki Eszter segítségével készült el 200-200 darab különleges macaronos doboz.

NANUSHKA x Chez Dodo:

Ginie, a Bedlington terrier a Nanushka hétköznapjainak fontos szereplője. Őszi-téli kollekciójukon is megjelenik, a divathét alatt pedig a macaronok tökéletes társa lett.

TOMCSANYI x Chez Dodo:

Tomcsanyi Dóri dobozát csodás, őszi-téli kollekciója csempemintájával rakták ki a kollekció színeiben. 200 darab van belőle.

NUBU x Chez Dodo:

A Nubu dobozát tavaszi-nyári kollekciójuk jacquard anyagába öltöztették, ami az új kollekció színharmóniáját is meghatározza.

JE SUIS BELLE x Chez Dodo:

A Je Suis Belle új kollekciójának fontos motívuma az aranyhal, megjelenik mintaként és szabásmintaként is izgalmas formája. Ezt a különleges dobozt is megtaláljuk náluk a limitált szériás kollekcióban a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe SS17alkalmából.

KATA SZEGEDI x Chez Dodo: Szegedi Kata 2017-es tavasz-nyári kollekcióját Jean Nouvel kortárs francia építész formavilága ihlette, amit a tűéles kristályok tesznek rendkívül izgalmassá. A Fashion Week-en szombat délután 4-kor mutatkoznak be a kollekció darabjai a kifutón, addig is 200 darab Chez Dodo-doboz formájában kaphatunk ízelítőt.