A korábbi években megszokott programot tartja a vasárnap abból a szempontból, hogy a Nagyszínpad utolsó fellépője egy világhírű DJ lesz. A különbség annyi, hogy most nem End Show néven fut David Guetta potméter-tekergetése, hiszen a fesztivál nem ér véget ezen a napon.

Délelőtt09:00 - 12:00 Cökxpon Chill Garden - Érthetően kevés eseményt raktak a napfelkelte utáni órákra, de ha sikerül korán ébredned, vagy még reggeli előtt kiérned, akkor a Tilos Rádió Morning Sessiönjében hangolódj a vasárnapra Adam Salmannal.Délután13:00 - 14:40 TedX Budapest Klubsátor - Thriller elemekkel vegyített fekete komédia nemcsak éjszaka és nappal, hanem Kelet és Nyugat találkozása is egyben Budapesten. Az Éjszakám a nappalod című filmben a különböző szubkultúrák robbanékony elegyének lehetsz szemtanúja.

15:00 - 16:00 Petőfi Rádió Telekom VOLT Fesztivál Színpad - "Energia, lendület, dinamizmus, hangerő, hangerő és még több hangerő" - így vall magáról az indie-rockban utazó Babel zenekar. Sodródj a lendületükkel vasárnap délután.16:00 - 17:00Színház és Táncsátor - A Maxim Gorki Theater jóvoltából egy interaktív szimuláció résztvevőjévé válhatsz, mely “Fremdsprache”-ül, egy mesterséges közép-európai nyelven zajlik, amit senki sem ért. Izgi, nem?

17:45 - 19:00Dan Panaitescu Nagyszínpad - Ha a 2000-es évek elején-közepén egész nap az MTV2-t bámultad, biztosan belefutottál a Sum 41 vidám, dallamos gördeszka punkjába. A kanadaiak néhány éve jártak már a Szigeten, azóta az énekes Deryck Whibley majdnem meghalt, de felépült és visszatér lezúzni a Nagyszínpadot.


Este

19:30 - 20:45

Dan Panaitescu Nagyszínpad - A jövőbe láthatsz kora estétől, ugyanis szakértők szerint a grime és electro hiphop-ban utazó londoni rapper, Tinie Tempah az elkövetkezendő évek egyik nagy sztárja lesz.

21:30 - 23:00 Világzenei Színpad - A műfaj legendás alakjáról, a Magyarországon többször fellépő algériai Rachid Taháról azt tartják, legutóbbi lemezével pályafutása csúcsára ért. A hét utolsó napján még elcsípheted.Éjjel

23:45 - 01:00 OTP Bank A38 Színpad - Tagcserék után, új lemezzel érkezik a Szigetre kis túlzással hazajáró Bloc Party, hogy megtáncoltassa a sátor közönségét.

02:30 - 04:00 Telekom Aréna - Ha nem akarsz úgy hazamenni, hogy ne egy orosz Dj legyen az utolsó fellépő, akit hallasz, akkor Zedd vár hajnalig. Figyelem, másnap (vagyis aznap) munkanap van!