Kevés olyan szigetes arcról tudunk, aki ne házasodott volna legalább egyszer a fesztivál idejére. Szerelmével, leendőbelivel, random emberrel, plüsscicával, alsónadrággal, nagyfröccsel, vagy a Nagyszínpaddal. Ikonikus hely ez a budapesti fesztiválon, a WLB most az útlevelek kezelése után e mellé a helyszín mellé állt. Nem is akármilyen formában: nagyszabású játékot indítunk házasodóknak, akik ha egy fénykép erejéig vállalják szerelmüket és a Facebookon első napos házasként megtalálják képüket, és megosztják velünk kommentben ismerkedésük történetét, világraszóló budapesti nászutat nyerhetnek.

A We Love Budapest bemutatja a 2016-os Sziget Fesztivál Házasságkötő Sátrát, ahol egyszerű, de adott esetben igazán menő kimenetelű játékban vesznek részt a szigetes szerelmesek. Ha a szándék megvan, a leánykérés megvolt (vagy nem is számoltatok vele), irány a sátor, ahol percek alatt összeadnak titeket. A házasságkötést igazoló dokumentum mellé pedig egy fénykép is készül rólatok, amivel automatikusan kvalifikáltatjátok magatokat a játékba, mely mesés nyereménnyel járhat. A napközben készült fotókat másnap délelőtt a We Love Budapest Facebook oldalán tesszük közzé, s ha megtalálod magatokat és egy kommentben megosztasz velünk egy vicces, kedves sztorit vagy megismerkedésetek történetét, egyből részt veszel a játékban.A legjobb képpel és történettel bírók közül pedig kiválasztjuk a párost, akik egy fővárosi extra „nászutat” kapnak. A csomag tartalma pedig a következő :

  • 2 éjszaka reggelivel együtt a KOLLÁZS - Brasserie & Barban a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban – élményeiteket két napra oszthatjátok be, hiszen két éjszakát aludhattok az egyik legpatinásabb budapesti épület szállodájában, a Four Seasons-ben, ahol lehet, hogy éppen egy világsztárral fogtok együtt liftezni. Két ilyen luxuséjszaka tényleg vissza nem térő alkalom lehet.
  • Városnézés Hop On Hop Off busszal – ugye sokat szemeztél már a lehetőséggel, de még sosem éltél vele?

  • 50 perces élményhajózás a Dunaramával – igazi VIP érzés, külön hajóval gyorsulni és pörögni a Dunán, ráadásul turistáktól mentesen, kettesben, csupán a személyzettel.
  • A Cake Shop csak nektek megálmodott „esküvői tortával” készül, amit vagy hajókázás közben vagy előtte/utána fogyaszthattok el.
  • 2 személyes kombinált Széchenyi Fürdő és BeerSpa belépő – a turistáskodás a legkedveltebb fürdőben folytatódhat, ahol a klasszikus szolgáltatások mellett a BeerSpa-t is kipróbálhatjátok. Együtt ázni a malátában és közben korlátlanul sörözni azért elég jóleső érzés.
Házasodjatok, pózoljatok egy kép erejéig, keressétek meg másnap a fotótokat a We Love Budapest Facebook-oldalán és kommenteljetek első házas fotótok alá egy olyan sztorit, ami kettőtökkel kapcsolatos! A sorsolás augusztus 22-én lesz, ezért figyeljétek a WLB-t és a postaládáitokat! Ha pedig sokat lógtok az Instagramon, #budapesthoneymoon hashtaggel készítsetek képeket a szigetes történeteitekről!

A játék szabályzatát ITT találjátok, a térképet pedig ITT.UPDATE!A szigetes játékunkon kisorsolt nyertes pár Spák Pálma és Farkas Péter lett, gratulálunk nekik!