Az egykori Lou Lou étterem helyén üzemel majd a csopaki bisztró budapesti testvére.

A Szent Donát Pincészet területén pár éve megnyitott, és azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Márga Bisztró Budapesten is képviselteti majd magát, és a csopaki bisztró hangulatát mostantól a fővárosban is megtapasztalhatjuk, ha épp nem tudunk a Balatonig utazni.

Az egység az egykori Lou Lou étterem helyén nyílik majd meg, várhatóan július második felében, egyelőre nagy erőkkel folynak a felújítási munkálatok. A stáb marad, csak az enteriőr változik, ugyanis Deli János a Lou Lou egykori csapatával,Horváth Ákos séffel és Gellért Bence üzletvezetővel folytatja tovább, és gondoskodik a jobbnál jobb falatokról, és hozzák el nekünk a Balatont.

A Márga Budapest a Balaton-felvidék ízeit, borait prezentálja és a vidéki és városi elemeket ötvözi majd. A bisztró előreláthatólag a lazább stílust képviseli majd, borbárral, a könnyed bisztrókonyhában pedig visszaköszönnek majd a Balaton-felvidéki alapanyagok, mint a mandula, levendula, vagy a helyi termelők termékei, mint a sajtok vagy házi szörpök.

UPDATE: Bezárt