Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

Bezárt a Lou Lou, de nyit a csopaki Márga Bisztró fővárosi egysége

Az egykori Lou Lou étterem helyén üzemel majd a csopaki bisztró budapesti testvére.

A Szent Donát Pincészet területén pár éve megnyitott, és azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Márga Bisztró Budapesten is képviselteti majd magát, és a csopaki bisztró hangulatát mostantól a fővárosban is megtapasztalhatjuk, ha épp nem tudunk a Balatonig utazni.

Az egység az egykori Lou Lou étterem helyén nyílik majd meg, várhatóan július második felében, egyelőre nagy erőkkel folynak a felújítási munkálatok. A stáb marad, csak az enteriőr változik, ugyanis Deli János a Lou Lou egykori csapatával,Horváth Ákos séffel és Gellért Bence üzletvezetővel folytatja tovább, és gondoskodik a jobbnál jobb falatokról, és hozzák el nekünk a Balatont.

A Márga Budapest a Balaton-felvidék ízeit, borait prezentálja és a vidéki és városi elemeket ötvözi majd. A bisztró előreláthatólag a lazább stílust képviseli majd, borbárral, a könnyed bisztrókonyhában pedig visszaköszönnek majd a Balaton-felvidéki alapanyagok, mint a mandula, levendula, vagy a helyi termelők termékei, mint a sajtok vagy házi szörpök.

UPDATE: Bezárt

Hasonló tartalmak

Mostantól úgy is ehetsz a Teyfölben, mintha otthon lennél

?>

A szentendrei Teyföl konyhája kiváló, a hangulat pedig baráti. Téli fejlesztésük a teraszon felállított iglu.

Szponzorált

Édesítsd meg a hideg téli napokat! – 6 téli édességlelő helyet ajánlunk

?>

Bejgli vagy flódni, mákos vagy diós, cupcake vagy szaloncukor, bonbon vagy mákosguba-torta. Ki ne örülne egy ilyen édes meglepetésnek?

Szponzorált

5 mediterrán hely, ahol pastel de nata, tapas és mezze felett lázadhatunk a hideg ellen

?>

Összegyűjtöttünk 5 helyet Budapesten, ahol az ízek, az italok és a hangulat felmelegítik fagyos ujjainkat, és egy kicsit a lelkünket is.

Pop-up büfét nyitott a Natura Hill Zebegényben

?>

Izgalmas pop-up büfével rukkolt elő a Natura Hill Zebegény központjában.

Neked ajánlott

A