Az elmúlt időkben megannyi hotel, hostel készül és nyit a városban – a szerencsére egyre nagyobb számban érkező turisták különböző kategóriás helyek közül választhatnak. Príma környzettel és stílusos, divat-közeli belsőépítészeti megoldásokkal érkezik most a The Magazine Hotel, a Szent István térre.

Világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hagyományos modellel szakító szállodák, kisebb hotelek, melyek arculata, enteriőrje, szellemisége a lendületet, fiatalosságot, stílusosságot hivatott követni. Butikhotelek, hostelek várják a turistákat, s már nincs olyan nagyváros, ahol ne lenne ilyen szálláshely.

Bár a The Magazine Hotel nem butikhotelként aposztrofálja magát, 12 szobájával, trendszetter enteriőrjével és koncepciójával a tradicionális hotelek közé sem sorolhatjuk.Egyes szobáiból pont a Bazilikára nézhet a vendég, sőt, az ágyból fekve figyelheti az örök panorámát. Az enteriőr nagyon átgondolt, a modern vonalak találkoznak a földszínekkel, természetes anyagokkal és monokróm megoldásokat is találunk.

A koncepció megálmodója Strasser Orsolya,

az arculat és a belsőépítészet Bonta Gáspár munkája, akinek olyan belsőépítészeti megoldásokat köszönhetünk, mint például a Léhűtő, vagy a Loft Apartments, továbbá olyan arculatterveket, mint a Bestia, az Oggi Gozsdu vagy a balatonfüredi Matróz.

Most bemutatjuk az első körös fotókat a The Magazine Hotelről. Lássuk be, nem lehet szerény ide érkezni egy budapesti éjszaka után. Az időnként túlzó luxus helyett az urbánus környezetet, kortárs atmoszférát élvezhetik a szállóvendégek.