Próbaüzem jelleggel november elejétől házhoz szállítja finomságait a NEMO Fish & Chips & Salad Bar. A Lövőház utcai székhelyű halétterem szolgáltatása kapacitástól függően egyelőre Budapest bizonyos kerületeiben elérhető.

A November 7.-ei dátum mérföldkőnek tekinthető a Millenáris közvetlen közelében található NEMO életében: ettől az időponttól kezdve rendelhetőek házhoz a specialitásaik, mely szolgáltatás a törzsvendégek folyamatos kéréseinek eredményeként valósult meg.

A nagy NEMO-kedvencek, mint a tőkehalleves, a lazac tatár, a fish and chips, lazac burger és saláták mellett olyan újdonságokat kóstolhattok meg, mint a vajhalas- paradicsomos rizottó, a tejszínes lazacos penne, tonhal burger, lazacos-mascarponés-ruccolás pizza, túrótorta mandarinzselével, mely fogásokat több mint száz törzsvendég és Facebook-követő tesztje alapján emeltek az étlapra.

Amennyiben találtál valami finomat a házhoz szállítási étlapon, a 06 1 610 0000-ás számsort kell a telefonodba pötyögni 10.30 és 22.30 közötti időintervallumban. A minimális rendelési összeg 1200 forint.

Első körben akkor tudod igénybe venni a szolgáltatást, ha az I., II., III., V., VI., XIII. kerületekben (II., III., VI., XIII. belső részein) laksz vagy ott rendezitek a házibulit. Aktuális területinformációk Facebookon és a 061 610 0000-ás telefonszámon érhetőek el.