A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a legszuperebb módját választotta a városkommunikációnak: óriásplakát-kampányt indítottak, amelynek keretében nemcsak Budapesten, hanem országszerte, 3 fotós szemszögéből nézhetünk jobbnál jobb fotográfiákat fővárosunkról. Különösen fontos nekünk ez az imázskampány, hiszen a WLB főszerkesztője is zsűritag – egészen augusztus 31-ig lehet szavazni a 15 képre a „Budapest a szemünk előtt” Facebook-oldalán.

Bódis Krisztián nyolc, Soós Bertalan három, Hlinka Zsolt négy fotóval mutatja meg művészetét és a várost azoknak is, akik eddig kimaradtak a Facebookos fotónézegetésből. Óriásplakátokon, csúcsminőségben tekinthetjük meg Budapest minden oldalát: kora reggeltől egészen az este készített képekig. A kampány augusztus végéig tart,

Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ ügyvezető igazgatója, Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője, Ács Zoltán ,a Design Terminál inkubációs programjának vezetője, Radisics Milán, a National Geographic fotósa, a SocialDaily portál alapítója; Batta Barnabás trendkutató, a Mitte Communications stratégiai igazgatója, Misetics Mátyás, a Várfok Galéria fotóművésze és a Mitte Communications kreatív igazgatója, a mi részünkről pedig Papp Regina, a WLB főszerkesztője válogatták ki a 15 versenyben lévő urbánus fotográfiát.

A képek az ország 400 pontján megtalálhatóak, sorsukról pedig a nagyközönség dönt: a Facebookon lehet szavazni, hogy mely fotó és fotós képét kedvelik a legjobban. A fotók egyébként a Bálnában is megtekinthetőek lesznek egészen szeptember 15-ig.
Szerintünk kiváló kezdeményezés a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ városkommunikációs kampánya, hiszen teljes egészében egybevág a mi ars poeticánkkal is: megmutatni Budapest legszerethetőbb oldalait.