A pop-up store, Mono shop képviselet és a Hegyvidék Központban nyílt önálló márkabolt után új üzletet nyitott a kortárs magyar tervezői brand, a NUBU. A legújabb képviselő a mai naptól már szabadon látogatható az Andrássy út 13. szám alatt, a könnyebb betájolás érdekében: sréhen a Baldaszti’s éttermével, a Capsula multibrand shop mellett.

A világmárka-butikokkal kirakott Andrássy út kortárs hazaival gazdagodik, a frissen nyílt NUBU ugyanis ma reggeltől bátran felkereshető, aminek éppen kortárs hazaisága miatt örülünk. A NUBU stílushoz híven az üzlet egyszerű, minimál, textúrákkal és alapszínekkel játszik, nem túlbonyolítva az egészet.

Ruhák, táskák, új nyári kollekció és a Gombold újra! Divat a magyar Oldhands kategóriájának döntőse, a busójárás-ihlette, BAO BAO névre keresztelt sorozat debütáltak a boltban.

Utóbbira érdemes egy pillantást vetni az anyaghasználat és a forma kombinációja miatt. A bolt szép, kellemesen el lehet veszni benne, és kinézni az esetleges hazaugró darabot. Ilyen az új NUBU:

A NUBU-ról:A márkát 2007-ben alapította a divat nemzetközi világában akkor 15 éves tapasztalattal rendelkező Garam Judit. 2011-től a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán mesterdiplomát szerzett két fiatal tervezővel, Kovács Adéllal és Hajdú Anettel kiegészülve közösen kreálják a NUBU-t. A márka a magyar mellett a nemzetközi piacon is jelen van: az Egyesült Államokban Kaliforniában, Illinois államban és Oregonban, Ázsiában pedig Tokióban, Hong Kongban és Pekingben is elérhetők a hazánkban készülő darabok.